2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 670871 بازدید | 193795 پست
چی عزیزم بگو من بزارم😁

خودش میفهمه منظورمو 

نمیدونم چصی اومدنش از چیه خودشم نمیدونه با خودش چند چنده !

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است مناز زمانی که جونتو به دروغ قسم خوردم برای رشته ام ی خواب راحت ندارم …دلم نمیخواست و نمیخواد رشته ام بهت بگم  ولی مجبورم کردی هنوز عذاب وجدان دارم منو ببین تورو ببین….🫠💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@13rozha فوشااارررر بقول😎

ریپ نزن یادآوری نکوووو😂😘 خودم دیدمش زدم کوچه علی چپ😆

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

پشمک تعلیق شد این زنیکه نمیتونه اروم باشه😒همش درحال دعواسبا اکانت جدید اومده

ای قووودااا

اکانت جدیدش کدومه گلم

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

سلااااام🙂

سلام عزیزم خوبی

ریپ نزن یادآوری نکوووو😂😘 خودم دیدمش زدم کوچه علی چپ😆

روژی عاشق مرامو جنبتم بخدا دمت گرمه بمولا🫂😍🤌🏻

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

چصی نیومده ک

من اینو بعد دوسال نشناسم دیگه باید کلا جمع کنم از سایت برم😀😀😀😀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است مناز زمانی که جونتو به دروغ قسم خوردم برای رشته ام ی خواب راحت ندارم …دلم نمیخواست و نمیخواد رشته ام بهت بگم  ولی مجبورم کردی هنوز عذاب وجدان دارم منو ببین تورو ببین….🫠💔

من اینو بعد دوسال نشناسم دیگه باید کلا جمع کنم از سایت برم😀😀😀😀

خب شما میشناسیش حتما باید بدونی از چی ناراحت میشه ناراحتش نکن

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

روژی عاشق مرامو جنبتم بخدا دمت گرمه بمولا🫂😍🤌🏻

تو که باجنبه تریییی داااشم😍🫂

خب شما میشناسیش حتما باید بدونی از چی ناراحت میشه ناراحتش نکن

جدی میفرمایید؟🤣🤣🤣

خب وقتی من شب خوابیدم صبح پا شدم تا خانم چص کن زده برق مشکل کیه؟من دارم از صبح هزارجا تگش میکنم پیام میدم ریپ میزنم دیگه هرچیزی حدی داره ناراحته خب بیاد بگه وقتی هیچی نشده از کجا بدونم ؟؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40