2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 708168 بازدید | 204010 پست
شیوا این بچه ۲۱ روز تعلیقه، الان تو ناشناس بهم گف

۲۱ روز لنتی چ بد😐 :/

قربونت شیرینک 

امیدوارم همیشه سبزِ سبز باقی بمونی 

مراقب خودت باش دختررر

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

۲۱ روز لنتی چ بد😐 :/قربونت شیرینک امیدوارم همیشه سبزِ سبز باقی بمونی مراقب خودت باش دختررر

سیاسیه احتمالا شایدم دعوا، شایدم خودش زده باشه🤣، نمیدونم وگرنه این همه خیلی زیاده

مرسی مراقب خودم هستم، سبزم میمونم، قربونمم نرو😌🤭

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به فکرتم...قربونت آره چون عاشق همچین سایدایی ام که این مورد براشون مهم نیست و کنار میان😂 نه لوس نیس ...

مرسی عزیزم💖

اشکال نداره اگه بخوان لوسم کنن میپذیرم😂

ولی آخرین بار تقریبا فرار کردم

بعدش دیگه روم نمیشد تو چشم دختره نگاه کنم😅

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

مرسی عزیزم💖اشکال نداره اگه بخوان لوسم کنن میپذیرم😂ولی آخرین بار تقریبا فرار کردمبعدش دیگه روم نمیش ...

خب باشه من با کمال میل لوست میکنم😂 نگران عواقب بعدش نیستم چون کسی نمی تونه از دست من در بره😔🤣

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

اعتراف خونینی کردی😂سافت شدم🫠💜

ن بابا خونی نبود😔

گلبببببببببب>

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

هوم خیلیه کیوت😂❤️

هیمم

ممنون همچنین☺️

خب باشه من با کمال میل لوست میکنم😂 نگران عواقب بعدش نیستم چون کسی نمی تونه از دست من در بره😔🤣

اون از من بزرگتر بود شیوا

من باید لوست کنم دیوونه اصلا حرفشم نزن😑😂

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙