2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 637737 بازدید | 184223 پست
اینجوری که انگار تازه از خواب پاشیدی هول خورده بگی سلام چیشد کی گفت من کجاام🤣

وای گفتی🤣

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

فداتبشم💞

نهههههه تو باید بمونی براااام😂💜

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااام داشوم من نتونستم تگ کنم گفتم نغمه بوکونه😂دلم براتون تنگ شدددچطوری پاستیل جونم

نغمه مرد 😂👌

منم دلم تنگ شده بود ولی گشادی نمیذاشت دت دت رو پیدا کنم😂🥱

فدایت، همین الان از کیون یوتوب در اومدم😂

💜ARMY💜

وایسا برم بزام

😻😻😻اخجووون

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

نغمه مرد 😂👌منم دلم تنگ شده بود ولی گشادی نمیذاشت دت دت رو پیدا کنم😂🥱فدایت، همین الان از کیون یوت ...

نهههههه😂

ازاین به بعد خودم هرروز تگت میکنم داش، قدرت منمممم💪🤣😂 حالا مثلا خودم خیلییی میام نی نی سایت😔😂

دیگه چخبرا

تنهایی؟😔

😂😭هرجورکع میشششعععع‌فق‌بچع‌باشععع‌مانیییی

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

🤣🤣

😂

نهههههه😂ازاین به بعد خودم هرروز تگت میکنم داش، قدرت منمممم💪🤣😂 حالا مثلا خودم خیلییی میام نی نی س ...

جااان😔تو فقد تگ کن👄

من همش تیک تاک و اینستا و یوتوب ام😂و گاهی میرم مغازمون😂🤣

💜ARMY💜

جااان😔تو فقد تگ کن👄من همش تیک تاک و اینستا و یوتوب ام😂و گاهی میرم مغازمون😂🤣

بوس بهت

منم بیشتر یوتوبم کم میام اینجا زیاد فرصت نمیشه🤭ولی بعضی وقتا واقعاااا دلم تنگ میشه برای اینجا🥺😂

خیلیم عالی موفق باشی گل💜