2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 634718 بازدید | 183356 پست
کاش اینجا قابلیت وویس داشت اول از همه میخوام این ذهینت رو برات به وجود بیارم که کلا گروه های کی پاپ ...

دقیقا چه عجب یکی حرف منو فهمید

نمیخوام به کسی توهین کنم ولی از شیپای مسخره که فقط هدفشون یه چیزه بدم میاد اینکه پسرارو چطور تصور میکنن حالم بد میشه

وقتی با یکی مدت زیادی یه جا باشی وهمه کاراتون باهم باشه مسلما یه دوستی ساده بینتون نیست عمیقه

ولی متاسفانه بعضی ها فقط به فیلم بی ال فکر میکنن😒💔

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

دقیقا چه عجب یکی حرف منو فهمیدنمیخوام به کسی توهین کنم ولی از شیپای مسخره که فقط هدفشون یه چیزه بدم ...

پس تا حدودی باهم موافق و هم نظریم 

آره واقعا آدم یه چیزایی میبینه که مخش سوت میکشه جالب اینجاست من با این سنم اون تصورات برام خجالت آوره بعد میبینی طرفی که این کارارو میکنه و خیالپردازی میکنه تهش ۱۲ تا ۱۸ سالشه 

البته که همین طوره

نوجوونا الان فقط ذهنیتشون شده فیلمای تایلندی و نمیدونن از واقعیت تا حقیقتش چقدر متفاوته 

البته بهشون حق میدم فیلما خیلی تاثیر گذارن مخصوصا بی ال و جی ال کشور تایلند...

حالا اگه واقعا هم اینطور باشه ما تا تهش حمایت میکنیم و احترام میذاریم مشکلی نیست واقعا 

ما به عنوان انسان باید این کار رو انجام بدیم و کلا برای این اقلیت اجتماعی احترام قائل باشیم 

بحث فاز گرفتن نوجونا هم هست متاسفانه 

حالا تا آخرش رو اگه میتونید بخونید بعد آخرش راجب این کاپل نظرمونو بگیم خوبه؟😂

از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس تا حدودی باهم موافق و هم نظریم آره واقعا آدم یه چیزایی میبینه که مخش سوت میکشه جالب اینجاست من با ...

منم ۲۴سالمه ولی این صحنه ها برام قفله هنوز😂

دوستی عمقشونو دوستدارم

ببین با بچه های اینجا چند ماهه باهمیم شوخی های زیادی میکنم فکر کن همخونه باشیم شاید تجاوزم کردم بهشون🤣🤣

به شیپای دیگه کار ندارم رو کوکی تعصب دارم نمیتونم تحمل کنم😭😂💔

پس تا حدودی باهم موافق و هم نظریم آره واقعا آدم یه چیزایی میبینه که مخش سوت میکشه جالب اینجاست من با ...

اخر چی متوجه نشدم🥲

منم ۲۴سالمه ولی این صحنه ها برام قفله هنوز😂دوستی عمقشونو دوستدارمببین با بچه های اینجا چند ماهه باه ...

خیلی خانوادن 

ای بابا خطرناکیا

آها منتظری بعد از سربازی با خانم و آقای جئون تشریف بیارن ؟😂

از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم

خیلی خانوادن ای بابا خطرناکیاآها منتظری بعد از سربازی با خانم و آقای جئون تشریف بیارن ؟😂

از لحاظ خطری زیاد سعی کن دور برم نباشی چون زود کراش میزنم🤣

واینکه فعلا به خانوم جئونم فکر نمیکنم🙂حالا چند سال بعد هنوز زوده برا ازدواج😂

میدونی من از زمانی که کوکی یه پسر کوچولو بوده میشناسمشون یه حس عجیب غریبی دارم

دارم برای ماهپیشونی از این شیپ صحبت میکنم نظرمو میگم از شما خواستم بخونی آخرش با این صحبت ها نظرتو ...

آها

بامن از شیپ کوکی حرف نزنید😭💔😂

شما خیلی با اعتماد به نفسی😂درک میکنم

شوخی کردم بابا😂

ولی خب اگه یه روزی همه این شیپا حقیقت پیدا کرد بهشون احترام میزارم زندگی شخصیشونه

کاش اینجا قابلیت وویس داشت اول از همه میخوام این ذهینت رو برات به وجود بیارم که کلا گروه های کی پاپ ...

درسته 

ولی این مسائل ب کنار ، خودشون هم بعضی جاها ی کارایی میکنن خب ، ممکن هم هست اصن چیزی نباشه ولی خب این مومنت هایی ک از تو لایو و فیلماشون میاد بیرون یکم ادم و بفکر میبره🥲😂

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

2810