2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635340 بازدید | 183553 پست
تقصیر خودتهمی‌خوام مطمئن شم دیگه از اون شکر قهوه ایا برای من نخوری دارلینگ

گمرو اصلا

شکر سفیدو تو خوردی تموم شده مجبورم

تف

شکر سفید چ اسیدیه🤌🏻

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

عسل نمکی... ترکیب خوبیه؟🥹یعنی من قبلاً خیارشور با عسل خوردم بد نبوده ولی همچین خوبم نبوده🥲😂چه خبر ...

عسل نمکی خعلییی باحاله من دیدم

هیچ پلاسم اینجا

باید لغو بزنم اینجوزی فایده نداره

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوردنیه تهیونگه

تصور صحنه های هاتتتت

نیاگارا پوپوووو )) اسپرایتتت)) دینگ دنگ ))درتی واتر)) لتس گت ایت)) اینفایرز من یه ))فلاور فلاور فلاوررر)) شیت دون)) اینترنشنال پلی بوی)) رررررپ مانستر)) ایم لیتل شای)) بری بری استرابری)) ایم پیگ اوینک اوینک)) هی استاب ایت)) جمن شیییییی)) اکسکیوز میسر)) لاجی بولالا )) پارتی پارتی یهه)) اس تی او پی آی تی)) جاستین سیگل)) جیهوووووووپ ))بی دی اس)) پویزن اپل)) مای هارت بوم بوم)) اریگاتوو مووی لوکینگ)) جین ایم ورد واید هندسام)) رَتووو ريتووو)) فیکی کیک)) اوکی بای بای ))اسموت لایک باتور)) پاردون)) فوکوس آن ))بونوبونویا)) ای دونت هو تینک)) لیسن بوی)) کاپ نودول)) جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو)) جیمین یو گات نو جیمز))بیچ بچ بیچ بچ))

تگ کردم ی پست بالاتر بنگرررمن هم جیکوک شیپرم هم تهکوک،درواقع من ویکوکمین شیپرممم

گناه دارم خواهر یه شوخی کردم تو چرا جدی گرفتی😂

من ویمین شیپرم هستم 

به قول تو سه تا با هم اصلا😂

نیاگارا پوپوووو )) اسپرایتتت)) دینگ دنگ ))درتی واتر)) لتس گت ایت)) اینفایرز من یه ))فلاور فلاور فلاوررر)) شیت دون)) اینترنشنال پلی بوی)) رررررپ مانستر)) ایم لیتل شای)) بری بری استرابری)) ایم پیگ اوینک اوینک)) هی استاب ایت)) جمن شیییییی)) اکسکیوز میسر)) لاجی بولالا )) پارتی پارتی یهه)) اس تی او پی آی تی)) جاستین سیگل)) جیهوووووووپ ))بی دی اس)) پویزن اپل)) مای هارت بوم بوم)) اریگاتوو مووی لوکینگ)) جین ایم ورد واید هندسام)) رَتووو ريتووو)) فیکی کیک)) اوکی بای بای ))اسموت لایک باتور)) پاردون)) فوکوس آن ))بونوبونویا)) ای دونت هو تینک)) لیسن بوی)) کاپ نودول)) جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو)) جیمین یو گات نو جیمز))بیچ بچ بیچ بچ))

عسل نمکی خعلییی باحاله من دیدمهیچ پلاسم اینجاباید لغو بزنم اینجوزی فایده نداره

وای پارم تازه فهمیدم منظورت چیه خیلی خری😭😭😂😂😂

یاااااااااا میشه گوه نخوری!

بببین نغی خیلی واضح دارم میگم گوه نخور خب؟

عصبیم نکن👌🥂

لیغو بیزینیم.....

زنیکه پی وی رو ببین ی مسئله ایی رو گفتم بفهمی پشمات میریزه راجع به همونیه که خودت میدونی.

ژووون ببین کی اینجاس

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

2810