|
مشاهده متن کامل بحث +
635750 بازدید
|
183686 پست
@marneyyyyyy
@violet_d
@army_cute
@army_kdramer
اگه کسی جا موند بتگید
شوگولیو یادم رففف
هیتر . توهین: گزارش زدن توسط کل گروه
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودش مث خر میخونه..چیبگم هوم بعضی اوقاتدلم میخواد از دنیا لفت بدم،سایتو اپلیکیشنا ک سهله
مگع ب خوندنه
حالا دو دقیقع لف ندع بمون ببینیم کِی با خودت کنار میای
قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ، بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:)) #ماهِمن
قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ، بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:)) #ماهِمن
چرامن اصلا همیشه این اتفاقا واسم میفته؟چرا وقتی ینفرو بعنوان دوسته خودم انتخاب میکنم همه سعی میکنن ا ...
چون پسِ ذهنت این باور و داری
حالا براساس تجربت
وسطع هر رفاقتی ی ادمی پیدا میشع ک مدعی باشه
حالا این تویی ک یا باید ظرفیت سازی کنی برای خودت یا رها کنی رابطتتونو
من اعصابم خورد شد تو کع دیگع جای خود داری