2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635654 بازدید | 183639 پست

ع ع ع میگع شکل پازل بچین کنارررهممم

خووو خودددت چیکاارع ایییییی

میکشمت !!!

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من مییزنمممممممم👹👹👹👹

😒😒😒

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

یکم شدی هنو بمن نرسیدی حاجی😂

عع جدی؟😂

مامانم دلش میخواد آین.. پاره کنه

میگه از وقتی ک با اون گشتی لوس شدی غرغر میکنی مدام..نمیدونه ک هول شدنمم و بقیه رفتارامم بخاطر اونه😔😂

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

عع جدی؟😂مامانم دلش میخواد آین.. پاره کنهمیگه از وقتی ک با اون گشتی لوس شدی غرغر میکنی مدام..نمیدونه ...

شماره مامانتو بده بگم دخترش ازدس رفت

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

خودش میدونه ع دس رفتم🤣ولی تروخدا تگش نکنید پارم میکنه😐😂

نههه میاد میبینه با کی میگردی بیشتر پاره میشی😂😂

ستی اون دوستم که اونروز گفتم یادته؟

اره

نغمع قهرماااا ولی بگو

خودش میدونه ع دس رفتم🤣ولی تروخدا تگش نکنید پارم میکنه😐😂

کاربریشووووو بدع بگم بیاددد پارت کنه راحت شمممم

بدددع

ارهنغمع قهرماااا ولی بگو

امرو پیام داده از دستم ناراحت شدی بهت گفتم😑

گفتم برام مهم نبوده ولی تو دوست واقعی بودی با اینکه میدونستی ناراحت میشم بازم گفتی؟؟

لیاااا کاربریشووو بدع