2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635498 بازدید | 183571 پست
ستی تا اوکی بشه کارای مراسم خاکسپاری منم اوکی میشه😂😂😂

🥲اینطوری نگووو

اخع میدونی براي ماهایی کع میخوایم صفرمونو ب يک برسونیم واقعا چن بار مردن و زنده شدنع

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

🥲اینطوری نگووواخع میدونی براي ماهایی کع میخوایم صفرمونو ب يک برسونیم واقعا چن بار مردن و زنده شدنع

هوم💔

سوخاری کیلویی میخوام🥲

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا تو آروم باش من خوبم😂🥲

🥲ینی انقد اعصابم ریدس کع میخوام مغزمو بکوبم دیوار

تا کی بن بست اخع لعنتی

بعضی وقتا میگم کاش پسر بودیم ولي میگم صورت مسئله رو چرا ب هم میزنی داداش مغزا پوسیدس🚶🏻‍♀️

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

🥲ینی انقد اعصابم ریدس کع میخوام مغزمو بکوبم دیوارتا کی بن بست اخع لعنتیبعضی وقتا میگم کاش پسر بودیم ...

ولی من خیلی دوستداشتم مرد بودم بخدا آزادی بیشتری داشتیم

انتخابهای بیشتری داشتیم

ولی من خیلی دوستداشتم مرد بودم بخدا آزادی بیشتری داشتیمانتخابهای بیشتری داشتیم

اتفاقا صبح داشتم ب دوستم همینو میگفتم کع اخه اینم دردیو دوا نمی‌کرد وقتی خانواده همون خانوادس جامعه همون جامعس 

فرقی ندارع

اتفاقا صبح داشتم ب دوستم همینو میگفتم کع اخه اینم دردیو دوا نمی‌کرد وقتی خانواده همون خانوادس جامعه ...

اشتباه نکن خانواده واسه دختر سخت میگیره جامعه واسه دختر جای خوبی نیست

پسر باش صبح تا شب بیرون باش باشگاه برو تفریح برو 

ولی وقتی دختری تا سر کوچه نمیتونی تنها بری💔🥲

اشتباه نکن خانواده واسه دختر سخت میگیره جامعه واسه دختر جای خوبی نیستپسر باش صبح تا شب بیرون باش باش ...

بازم ب خونوادس

ما تو فامیل داشتیم چن نفر و که‌ تفریح و رفیق بازیشون کمتر از دخترا بوده اونم فق بخاطر قبول تو رشته هاي تاپ کع خانواده دس از سرشون بردارن 

اما با وجودع قبولیشون بازم تحت کنترلن

خانواده ای که‌ نخواد دیگع دختر و پسر و جدا از همم نمیدونه

اونایی ام که‌ آزاد بودن موقعیت اجتماعی خوبی ندارن 

اندازه همع شبا شمعتم

آب و نون چیع قدِ هوا لنگتم🚶🏻‍♀️

چیشده چرا سرما

بدنم زیادی ضعیفه با وزش اولین باد پاییزی سرما خوردم... 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

2810