|
مشاهده متن کامل بحث +
635895 بازدید
|
183711 پست
@marneyyyyyy
@violet_d
@army_cute
@army_kdramer
اگه کسی جا موند بتگید
شوگولیو یادم رففف
هیتر . توهین: گزارش زدن توسط کل گروه
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
وای این چ کاریه میکنن/ب نظرم شما استوری نزار دیگ ببین اونم دیگ نمیزاره یا ن و اینکه عشق باید دلی باش ...
من دقیقا از همین خیلی کلافه شدم . من ب چشم نمیارم اگه 10 روزی ییار بزارم ولی اونم همین کارو میکنه جالب اینجاست همسرم استوری هیچکسو جز من نگاه نمیکنه 😐 نمیدونم دلیلش چیه واقعا
هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
پدرشوهرم خیلی دوستم داره خیلی خوشحاله که مارو باهم اینطوری میبینه همیشه وقتی کنار هم نشستیم حرف میژنیم با ذوق خاص نگامون میکنه و کیف میکنه اما..
هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من دقیقا از همین خیلی کلافه شدم . من ب چشم نمیارم اگه 10 روزی ییار بزارم ولی اونم همین کارو میکنه جا ...
این کارای بی منطق ممکنه از روی حسادت باشه
حالا فعلا بخیال شو ببین میزاره یا ن ، اگ نذاشت و بعد چند چقت تو گذاشتی اون دوباره گذاشت ریپ بزن بگو عه داداش چ تفاهمی ، هر وقت من استوری میزارم شما هم میزاری ، این جالب نیست؟
این کارای بی منطق ممکنه از روی حسادت باشه حالا فعلا بخیال شو ببین میزاره یا ن ، اگ نذاشت و بعد چند چ ...
من فکر کردم همینطوری میزاره بعد چند دفعه دیدم ن از قصد میزاره قشنگ معلومه حسادت مادرشوهرم گل کرده
نظر بقیه برات مهم نباشه ، الان همه حسود شدن ، تو اگ خوشبختی با شوهرت بچسب بهش و نزار دخالت کنن تو زن ...
همسرم خودش ب خانوادش گفته حق ندارین تو زندگیمون دخالت کنید اما بازم زیرکانه و با سیاست مادرشوهرم کارشو میکنه جوری که همسرم متوجه نشه اما من همیشه ب همسرم میفهمونم خیلی کنارهم خوشبختیم و خوشحال . همسرمم چتد دقیقه پیش اروم و با سیاست در جریان این گذاشتم