2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635652 بازدید | 183636 پست
اتفاق جدیدی نیفتاده البته به تازگی کارمم از دست دادم

چ بد،متاسفم

امیدوارم بزودی شغل دلخواه رو بدست بیاری

میتونی راجبش باهام  صحبت کنی..شنونده خوبی هستم و میتونم کمکت کنم..

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

چ بد،متاسفمامیدوارم بزودی شغل دلخواه رو بدست بیاریمیتونی راجبش باهام صحبت کنی..شنونده خوبی هستم و م ...

اشکالی نداره 

درد من درمان نداره اما متشکرم

نیاگارا پوپوووو )) اسپرایتتت)) دینگ دنگ ))درتی واتر)) لتس گت ایت)) اینفایرز من یه ))فلاور فلاور فلاوررر)) شیت دون)) اینترنشنال پلی بوی)) رررررپ مانستر)) ایم لیتل شای)) بری بری استرابری)) ایم پیگ اوینک اوینک)) هی استاب ایت)) جمن شیییییی)) اکسکیوز میسر)) لاجی بولالا )) پارتی پارتی یهه)) اس تی او پی آی تی)) جاستین سیگل)) جیهوووووووپ ))بی دی اس)) پویزن اپل)) مای هارت بوم بوم)) اریگاتوو مووی لوکینگ)) جین ایم ورد واید هندسام)) رَتووو ريتووو)) فیکی کیک)) اوکی بای بای ))اسموت لایک باتور)) پاردون)) فوکوس آن ))بونوبونویا)) ای دونت هو تینک)) لیسن بوی)) کاپ نودول)) جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو)) جیمین یو گات نو جیمز))بیچ بچ بیچ بچ))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکالی نداره درد من درمان نداره اما متشکرم

حرف درستی نیست،تشکرم لازم نیست 

مشکلات هرکس برا خودش بزرگترینه و هیچکس بی نقص و مشکل نیست
خیلی از بچه های دت دتو میشناسم ک با اتفاقای واقعا وحشتناکی دست و پنجه نرم میکنن ولی قوی موندن
بیا قوی باشیم و منتظر روزای خوب بمونیم
امتحان کردنش ضرری نداره هوم؟

حرف درستی نیست،تشکرم لازم نیست مشکلات هرکس برا خودش بزرگترینه و هیچکس بی نقص و مشکل نیستخیلی از بچه ...

میدونی برای آدمی که از درون مرده دیگه زنده شدن ممکن نیست 

درواقع دیگه دری نیست که بخواد باز شه 

منم دیگه کنار اومدم چون دیگه دست من نیست 

ولی خب بیا صبحتو مشغول نکنیم من خودمم زیاد از حرف زدن خوشم نمیاد

نیاگارا پوپوووو )) اسپرایتتت)) دینگ دنگ ))درتی واتر)) لتس گت ایت)) اینفایرز من یه ))فلاور فلاور فلاوررر)) شیت دون)) اینترنشنال پلی بوی)) رررررپ مانستر)) ایم لیتل شای)) بری بری استرابری)) ایم پیگ اوینک اوینک)) هی استاب ایت)) جمن شیییییی)) اکسکیوز میسر)) لاجی بولالا )) پارتی پارتی یهه)) اس تی او پی آی تی)) جاستین سیگل)) جیهوووووووپ ))بی دی اس)) پویزن اپل)) مای هارت بوم بوم)) اریگاتوو مووی لوکینگ)) جین ایم ورد واید هندسام)) رَتووو ريتووو)) فیکی کیک)) اوکی بای بای ))اسموت لایک باتور)) پاردون)) فوکوس آن ))بونوبونویا)) ای دونت هو تینک)) لیسن بوی)) کاپ نودول)) جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو)) جیمین یو گات نو جیمز))بیچ بچ بیچ بچ))

میدونی برای آدمی که از درون مرده دیگه زنده شدن ممکن نیست درواقع دیگه دری نیست که بخواد باز شه منم دی ...

من ک صبحام اینروزا مشغوله درکل ولی اگ دوس نداری راجبش صحبت کنی این ی چیز دیگس..

راستی از کدوم شهری؟

من ک صبحام اینروزا مشغوله درکل ولی اگ دوس نداری راجبش صحبت کنی این ی چیز دیگس..راستی از کدوم شهری؟

تهران

مجددا خوشم

🤍

از اینکه فک میکنم دخترعموم و عموم اینا هفته بعد مهاجرت میکنن و من هنو ایرانم فشار میخورم فشارم خوشمز ...

داداش من دوتا از پسرعمه های مامانم کره این

چون شوهر عمه اشون کره ایه و الانم کره زندگی میکنن

حالا معنی فشار رو فهمیدی؟😔😂