2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635501 بازدید | 183571 پست
فدات😂💙💜

اگه دخترین 

با منم دوس شین لطفا 🥺

کیدرامرم  

آرمی نیستم   ولی بد نمیگم  و  بد نمیخوام 

اگه بد بگن شاید حتی دفاع هم بکنم 

در آینده خیلی نزدیک قراره برم کره ❤

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دخترین با منم دوس شین لطفا 🥺کیدرامرم آرمی نیستم ولی بد نمیگم و بد نمیخوام اگه بد بگن شاید ...

نمیدونم! من که امشب زنگیدم داداشم تولد دخملشو تبریک بگم، گفت یکی ازش پرسیده دوس داشتی جای این همه خواهر😂 یه داداش داشتی؟

گفته دارم، منو میگفت😍😍😂

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
نمیدونم! من که امشب زنگیدم داداشم تولد دخملشو تبریک بگم، گفت یکی ازش پرسیده دوس داشتی جای این همه خو ...

شما دخترین یا پسر  ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
من زنم😎

جسارتا بالای ۱۸ هستین؟ 

من ۱۵ سالمه من دخترم 😊