2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636090 بازدید | 183757 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فکر کن از من بدت میاد

در صورتی که من فقط دارم از زندگیم لذت میبرم

همین...))! 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

خیلی

مشخصه 

این رفتار بچه گانه رو نداشته باش ، میدونم نگرانی ، همه چیو میدونم ، صدباری تو این موقعیت ها بودم ، الانم فک میکنی من نمی‌فهمم حالت و حرفام بی معنیه ، میدونم همه اینارو ، واسه همینم هس نیمتونم چیزی بگم ، چون ت شرایطی نیستی ک بفهمی منظور و ، طبیعی هم هس

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

سر من درد که نه

میل شکستن دارد

تا که بیرون بکشم

از وسطش فکر تو را.

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

مشخصه این رفتار بچه گانه رو نداشته باش ، میدونم نگرانی ، همه چیو میدونم ، صدباری تو این موقعیت ها بو ...

خب تو بگو من الان چ کار کنم همون کارو می کنم

الان تنها کاری ک میتونم کنم اینه ک خودمو کنترل کنم

ک اونم می بینی

حق بدین بهم

همین فقط

خب تو بگو من الان چ کار کنم همون کارو می کنمالان تنها کاری ک میتونم کنم اینه ک خودمو کنترل کنمک اونم ...

کاری نمیتونی بکنی جز کنترل کردن افکارت ، نزار ب سمت منفی بره ، یکم مثبت فک کن 

خب الان چته؟ چی گفتم مگ؟ اروم تر 

حق دادم دیگ ، مگ نمی‌بینی ، 

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

البته من امروز زیاد نبودمخوبی؟

خوبم مرس چطوری ت

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

هه هه

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

درد و نفرین