2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635939 بازدید | 183722 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنتی ها هم بعد از تاج گل حالا امروز کامیون های اعتراضی جلوی دفتر مرکزی هایب، نزدیک خونه ی یونگی و نزدیک مکانی که یونگی توسط پلیس جریمه شد و اطراف هونگده فرستاده بودن، روی این کامیون ها نوشته بوده که "یونگی خودت با پای خودت از گروه برو بیرون، امروز روزیه که باید بری، هیچکی بعد ۱۱ سال کار حرفه ای مست نمیکنه چیزی برونه" و اینجور چیزا ‌که دوباره از طرف کی آرمی ها با پیگیری پلیس همشون جمع شدن.

پ.ن: زبانم در برابر این همه سسکش بودن قاصره.

suga#  

کارمای یونگی ایندفعه به کمر شبکه KBS، 💩خور یونگی، اصابت کرد

مثل اینکه روز آزادی کره‌جنوبی، شبکه KBS اومده اولین قسمت از یک جشنواره اوپرای کره ای رو پخش کرده که عشق بین یک کره‌ای و ژاپنی رو به تصویر می‌کشیده و از قضاااا سرود ملی ژاپن در نمایش پخش شده

پخش سرود ملی ژاپن در صدا و سیمای ملی کره‌جنوبی اونم در روز "آزادی کره از چنگ ژاپن" جوری کره‌‌ای هارو فشاری کرده که 🍑 مبارک برای KBS نذاشتن و حسابی مادرشو مورد عشق و علاقه قرار دادن

این شبکه معذرت‌خواهی کرده ولی از اونجایی که حرف‌های بی‌اساس تحویل داده ملت جدی نگرفتن و گفتن دستتون دیگه برای ما رو شده دروغگو ها

suga#  

کسی که این پستو گذاشته تو همون مرکزی بود که یونگی توش آموزش دیده و در جواب به مقاله ای که گفته بود یونگی تو جلسه های آموزشی می‌خوابه گفت :
🧑🏻 : زمانی که من برای تکمیل تمریناتم رفتم، همه مربیا می‌گفتن که شوگا بی‌‌تی‌اس تو همه جلسه ها کامل و عالی شرکت کرده و همچنین برای کسایی که تو تایم استراحت باهاشون کلاس می‌رفته، از کافه قهوه خریده.. اما اینا دیگه چیه!

دلقک_نباشیم#  

suga#  

آپدیت توییتر رسمی بی‌تی‌اس با پوستر اولین مستند جونگ‌کوک به اسم "I AM STILL" 😌💜این مستند روز 18 سپ ...

از سینما ایرانم پخش میشه😂

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

جین تولد هیونینگ‌ کای تی‌اکس‌تی رو جشن گرفت؟

به نظر میرسه جین در حال خرید هدیه در مرکز خرید دیده و شناخته میشه و بعدا تو همون شب برای جشن گرفتن تولد کای در رستورانی کنار اعضای تی‌اکس‌تی حضور پیدا میکنه.(رستوران گفته به دلیل حفظ حریم شخصی اعضا عکس و فیلم‌هاشون رو منتشر نمیکنه)

همچنین گفته شده در نهایت جین هزینه رستوران رو حساب کرده و بابت رفتار خوبش وایرال شده.😭😭

jin#  

حتما🤣

حیف میخواستم برم ببینم😂😭

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

ایران دیگ جزئی از جهانم ب حساب نمیاد🤣✋🏻

تو دنیا ناشناختس😂