2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636108 بازدید | 183759 پست
خواهشت از ته دل❤️چ خبررا

خبری نیس سلامتی بابا 

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

یه سوال کاربر تاول دیگه چرا سایت نمیاد قبلا دنبالش میکردم

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش میدونه راجب آینده بودو همون روح تاریک 👩🏻‍🦯

خب دیگه تو حرفتو زدی این انتخاب خودش بوده ک قبول نکنه 

پس ن ناراحت باش ن عذر بخوا ن عذاب وجدان داشته باش 

فقط امیدوارم بتونه با هرچی قراره براش پیش بیاد مبارزه کنه و حال خودشو خوب نگه داره

♡...We shine together
بعد سلامتی؟

هعی :)))

خب دیگه تو حرفتو زدی این انتخاب خودش بوده ک قبول نکنه پس ن ناراحت باش ن عذر بخوا ن عذاب وجدان داشته ...

حق باتوعه👩🏻‍🦯

چشم👩🏻‍🦯

انشاالله بموصا همیشه دعای خیرم باهاشه

آدم خاصم بود 👩🏻‍🦯

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
ت خیلی خجالتی هستی ها🙃

شاید بخاطر اینه تو زندگیم خیلی تحقیرم کردن)

حق باتوعه👩🏻‍🦯چشم👩🏻‍🦯انشاالله بموصا همیشه دعای خیرم باهاشهآدم خاصم بود 👩🏻‍🦯

هوم

بی بلا

سلامتی و موفقیتش ایشالا

چقدر از صرف فعلای گذشته بدم میاد مث بود"

ولی حله غمت نباشه اونی)

♡...We shine together
هومبی بلاسلامتی و موفقیتش ایشالاچقدر از صرف فعلای گذشته بدم میاد مث بود"ولی حله غمت نباشه اونی)

انشاالله 👌

دیگ بود.... حالا چشم نمیگم دیگ

مرسی شيوا)))) 

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم