2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636111 بازدید | 183759 پست
۱۹ خرداد ت مهر بودی؟

اعع گذشت که  

اره

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها آره منم صبح مخم بیشتر میکشه😂پس زود پا شو 😂👩‍🦯اصلا چ معنی میده ما بدبختا رو زود میفرستن مدرسه ...

هوم

دقیقاااا

همون 10 صبح شروع میشد خوب بود خدایی

تا 11  

وایی اره  خودشم میگفت  

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
اینکه رسوایی اخلاقی تابوعه اینکه خانواده و حرف بقیه مهمه برامون به نظرم اینا مهم تریناشونن..

اره متاسفانه

کلن شرق دنیا جون ب جونشون کنن ی موج بی فرهنگی ت ذاتشونه

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
ای بابا حتما خیلی اذیت شدی 💔ولی خوشحاالم که تونستی از اون موقعیتو و سختی ها خودتو بیرون بکشی و ناام ...

همه جای دنیا ظلم هست

ممنون...اثراتش هنوز تو زندگیمه

من خیلی گریه میکردم 

با این حال از نظر جسمی قوی بودم 🚶🏻‍♀️

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
اره متاسفانهکلن شرق دنیا جون ب جونشون کنن ی موج بی فرهنگی ت ذاتشونه

کلمه بی فرهنگی برای ایرانیا کمه 

باز اونا خوبن فقط حساسن 

وگرنه فرهنگو به نظرم میشه از خیلی اع شرقیا مث ژاپنیا یاد گرفت

♡...We shine together