2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636192 بازدید | 183767 پست
اره دییقا منم واسه همین نمیرم سمتش اخه جدیدا شوخی که نداریم یه سری دهه هشتاد نودی ( با اینکه خودمم ه ...

درسته

خودمم دهه هشتتادیم 82

اما با این حال همجنسگرا زیاد دیدم دورم

الان ک متاسفانه بدترم شده

سالم زندگی کن👌

خواهش

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاثیر از چ نظر چندشت میشه؟

اره یه همچون حسی دوست ندارم ببینم دوست دارم سریع رد شه میدونی؟

سر همین بقیه سریال ها هم که مثلا بی ال و اینا نیستن  و عادی ترن اولا که میدیدم قشنگ حالم به هم میخورد چندشم میشد 🤣 الان نه

ای بابا نفرمایید خجالت میکشمغیر ببک پینک و بی تی اس دیگه چه گروه هایی استن میکنی دایی😂(دایی بگم ؟ ی ...

هر چ عشقته حجی 🙄🤣 

اکسو 

بقیه گروه ها در حد ی اهنگ ک خوشم بیاد مثلا از استری کیدز منیاک و خ دوست دارم

از اسپا بلک مامبا 

از توایس، ویچ ایز گو هارد

از لسرافیم ی اهنگ ، از سوپر جونیور ی اهنگ از gwsn ی اهنگ و.... 

🚬
اصن عالیهی هفتم اخراج شد ب چپشم نبود🤣😐✋🏻ارههههه

وای یا خدا 

ما هم هفتم یه سری بچه ها گوشی اورده بودن عکس گرفته بودن از خودشونو اینا ولی خاک توسرا گوشی دختره رمز نداشت سر همین فیلم و سریال و اینا بد بخت شد😂

وای یا خدا ما هم هفتم یه سری بچه ها گوشی اورده بودن عکس گرفته بودن از خودشونو اینا ولی خاک توسرا گوش ...

ریدم وای

گوشیت رمز داشته باشه میدونی چ میکنن؟

معاون دختره رو برد دفتر مدیر

ماعم از پشت پنجره گوش وایساده بودیم

عین زامبی می گفت رمزشو وا کننننن

دختره هی می گف حریم شخصیه گوشی

هیچی تهش وا کرد😐✋🏻

وای یا خدا ما هم هفتم یه سری بچه ها گوشی اورده بودن عکس گرفته بودن از خودشونو اینا ولی خاک توسرا گوش ...

بهتر بابا هرچ کمتر ببینی بهتر چشم هایت را آلوده مکن🤣🤣🤣 

حالا این ک شوخیه ول جدا کمتر ببینی بهتره والا 

🚬
من ی جوری میشم حسودیم میشه مثلا رو هردوتا پسرا کراش میزنم بعد نمیخوام با هم باشن میخوام با من باشن ا ...

وای دعنت 🤣🤣🤣 خوبه پس بی ال روت تاثیر نذاشته 😂😂😂😂

راستش من تامالا ندیدم که نظرمو بگم،😂 صرفا با اصرار دوستم چندتا فیک خوندم اونا خیلی بدترن وای😭😭

علیک سلامم شب عالی متعالیبازم میخوای یگی یک میخوام بخوابم پنج بخوابی یا امشب هستی؟🤣🤣با این کاربری ...

مرسی مرسی 🤣🤣

پنج پاشدم دیگه اصن نخوابیدم 🤣

تا یک و نیم هستم 

دیگه همههههه منو میشناسن همه 😔🤣🤌🏿

[army]   (:...I could see the sunshine
درستهخودمم دهه هشتتادیم 82اما با این حال همجنسگرا زیاد دیدم دورمالان ک متاسفانه بدترم شدهسالم زندگی ...

اهان خوشبختم 😂 من خیلی یچه ترم 

من رسما توی مدرسه مون  ندیدم خدارو شکر ولی یه سری حرکات رفتاراتوی خیابونا و پارکا و اینا دیگه اره،

💗

اره دییقا منم واسه همین نمیرم سمتش اخه جدیدا شوخی که نداریم یه سری دهه هشتاد نودی ( با اینکه خودمم ه ...

👍 دقیقا من خ سرم ک بزرگ هشتادیام ی مدت شدم البته ربطی ب بی ال و جی ال نداره زمینه هاش از قبل مشکلات خانوادگی و مشکلاتی ک با بابام داشتم چیده شد 

🚬