2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636246 بازدید | 183769 پست
وای نمیدونستم اکسته گاداره خدانکنهولی خوب کردی بلاک نکردی فاز برش میداشت

😂😂 

کلا خوشم نمیومد از این کار.. 

اگ میموند ۵ روز دیگ سالگردمون بود🤣🤣، خداروشکر رف 🤲🏾🤣 

ولی ی حسی داره قلقلکم میده بهش پیام بدم ۵ روز دیگ🤣🤣 اما محاله اینکارو کنم😐🤣🔪

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂 کلا خوشم نمیومد از این کار.. اگ میموند ۵ روز دیگ سالگردمون بود🤣🤣، خداروشکر رف 🤲🏾🤣 ولی ی حس ...

منم

سعی کن فراموش کنی

برات اون تایمیو آرزو می کنم ک وقتی ب خودت اومدی ببینی ۵ روز از سالگردتون گذشته و ذره ای هم حواست نبود

ن اینکه از ۵ روز پیش روز شماری کنی

نده، خریت نکن

آدمای لایق تری برا تو وجود دارن

منمسعی کن فراموش کنیبرات اون تایمیو آرزو می کنم ک وقتی ب خودت اومدی ببینی ۵ روز از سالگردتون گذشته و ...

من اصن بهش فکرم نمیکنم دیگ 

بخدا راس میگم 

برام حکم ی مرده رو داره 

حتی اگ ب فرض محال بخاد بک بزنه هم بیاد جلوی من بخاد خودشو بکشه بازم قبول نمیکنم 

ولی خب دیدی کسی ک میمیره ینی مرده ، مطلقا حسی بهش نداری ، ولی صرفا ممکنه گاهی یادش بیفتی  همین 

اولش فک میکردم ک هیچ وقت نمیتونم فراموشش کنم و با نبودش کنار بیام 

اما من خیلی بخشیدم، خیلی 

ی کارایی کرد ک هرکسی بود هیچ وقت نمیبخشید ، من خودم ی بار ازش پرسیدم ک اگ من این کاری ک تو کردی رو میکردم منو میبخشیدی؟؟ گف نه، نمیتونم...

اما من بخشیدم و بازم قلبم و بهش دادم ، تا جایی ک میتونستم بخشیدم تا بعدا شرمنده خودم نشم ، و خب بعد از این همه بخشیدن دفه آخر هم خراب کرد و باعث شد کامل از چشمم بیفته

پشیمون هم نیستم ، چون با اینکارو باعث شدم الان عذاب وجدان یا کس دلتنگی یا هرچیز دیگه ای نداشته باشم 

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652