2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636163 بازدید | 183760 پست
بابا من ایسگا همسنامو ک ب کوچیکتر از خودشون میگن خاله میگیرم شوما ک بزرگتری ازم اصن🤣عیب نداره بوگوی ...

پس عمویم باش🤧🤣

یه بسته چند دانه پاستیل دارد؟ 😔💔

اصلا خسیس ریحونست

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سم🤣 باشه هرطور راحتیشکری منظورته؟سه تا ردیف سه تایینه منم 😒😒

نه من پاستیل خرسی را ترجیح میدم😔💔😂

حالا در انتها خسیس که بود؟ 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

نه از اونا نمیدم بهتون😒آنام🤣

نمیدی خسیس؟ 😔💔

عه نشد دیگه عمو کاترین🤧😂

یه سوال میتونم بپرسم؟ 

نمیدنممممحداقل اسمو نگو لامصب😒🤣جونم بگو

خاله کاترین میگم پس🤧

من بچم؟ 🤧😂💔

میدونم سوالم مسخرس ولی واسم سواله

طرز تفکرم ، حرفام و اینا مثل بچه هاس بنظرت؟ 

@ملکه__بنفش لیانا برگشتی قلبم؟ 🥲🥺دلم برات تنگ شده بودددددد

حقیقتا ن تایم صحبت و اینارو مث قبل ندارم گلی)

بعضی تایما ک ص کامپیوتر بازه

یا یسری تایمام مهمون خونمونه یا خودم تو مطب یا بیرونم ان میشم

نمیتونم صحبت کنم فق یزره تاپیکارو نگا میکنم میرم

منم دلم واستون تنگ شده..)))

راسی انام بابت اتفاقای قبلا ازت عذرمیخوام

و اینو بهتره بت بگم ک مراقب قلب مهربونت باش

تو خیلی فهمیده تر و باهوش تر و با ادراک تر از اون چیزی ک فک میکردم هسی

ینی واقعا اولین نفری هستی ک بدون هیچ توضیحی همه احساسامو درک کردی و از این بابت خیلی متعجبم و متشکرم ازت)

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

عزیزم اگه یه روز منو نخواستی به خودم بگو نذار خودم بفهمم

خاله کاترین میگم پس🤧من بچم؟ 🤧😂💔میدونم سوالم مسخرس ولی واسم سوالهطرز تفکرم ، حرفام و اینا مثل بچه ...

خوبه

به نظرم هر آدمی همزمان با اینکه بچست ، میتونه بچه نباشه

همه چیز بستگی ب شرایط داره

مثلا گاهی اوقات اینقدر ناراحتی، دلت تنگه و ی چیزی اذیتت می کنه که شاید مثل بچه ها رفتار کنی

اما گاهی اوقات سختیا تموم میشن و ی ادم جدید میسازن ازت و باعث میشن بزرگتر از سنت رفتار کنی و حرف بزنی

و اون وقت دیگ بچه نیستی

منم همینم گاهی اوقات بقیه بم میگن بچه نشو، یا مث بچه رفتار میکنی، یا مثلا مگ تو بچه ای؟

میدونی؟

گاهی اوقاتم این طور نیس

حقیقتا ن تایم صحبت و اینارو مث قبل ندارم گلی)بعضی تایما ک ص کامپیوتر بازهیا یسری تایمام مهمون خونمون ...

وای لیا اصن نمیدونم چی بگم🥲

ولی مطمئنم این دوری به صلاحته

برو موفق شو و به همه ثابت کن که میتونی

من بهت افتخار میکنم خواهری💕

عذرخواهی چرا؟ 

اتفاقا منم خیلی چیزا ازت یاد گرفتم🥲💕

یادت باشه هر وقت نیاز داشتی من هستم خب؟ 

خوبهبه نظرم هر آدمی همزمان با اینکه بچست ، میتونه بچه نباشههمه چیز بستگی ب شرایط دارهمثلا گاهی اوقات ...

خیلی منطقی بود بنظرم.. :) 

ای کاش آدما اطرافم توان درک اینو داشتن