2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636181 بازدید | 183767 پست
جون کهههه😔😂، خوش اومدییییی

مرسیییی☺😚

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی خالم چن ساله ارمیه؟ینی فک کنم یکی دوسال بعد از تشکیل شدن گروهشونهمیشم بنده خدارو مسخره میکردم ...

وایییی چقد خوببببب🥺 

چطور تو نشدی؟؟

وای چ کار زشتی 😔😂😂 

خیلیم عالی

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

وایییی چقد خوببببب🥺 چطور تو نشدی؟؟وای چ کار زشتی 😔😂😂 خیلیم عالی

چون از موسیقی خوشم نمیاد و نمیومد ...الانم فق بی تی اس

ب اینا هیت نمیدادما 

خالمو مسخره میکردم:|

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

راستی خود استارتر تایپکتون تعلیقه؟نیستش؟!ندیدمش سوال شد 

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)