2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635381 بازدید | 183566 پست
ضربه میخورم هردفعه :) یکبار نشد که ضربه نخورم

تا کی آخه؟ 

بس نیس؟ 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مث من، منم میدونم چی درسته ولی خب .. اینا بخاطر علاقه زیاده، وقتی علاقت و نسبت ب هرچیزی معتدل نگه دا ...

اگه همه میتونستیم اون چیزی که درسته رو انجام بدیم که همه چی عالی میشد :) 

اما گاهی حذف کردنش بهتره 

حداقل 

عذاب نمیکشی 

درسته راست میگی ولی هردفعه که درس میگیرم دفعه بعد باز میرینم نه خوده واقعیم اونیه که حتی برای کشته ش ...

هنوز درس نگرفتی پس-

الهی بگردم ، میدونستم پشت این نقاب کی نشسته و داره گریه می‌کنه))) 

خوده واقعیت خیلی قشنگه هااا، ولی شاید خودت نفهمی الان .. 

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

باهات مهربونم قشنگمممم💜ناموسا کی گفته من مهربون نیسم بهت؟بگو خودم حلق آویزش کنم🤣🤣مامی*

حالا دفعه بعدی بهت میگم 😔😂

این قرتی بازیا تو پاچه من نمیره اگه یادم نرفت بت مامی میگم در غیر اون.... 😌😂🌚

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

دقیقا همین:) و جالبه طرفت متوجه این نمیشه که اولویتت اونهنمیدونم میشن و هیچی نمیگن یا واقعا نمیشن

اون بت توجهی نمی کنه

و نمیشه مشخصا

باید بهش عادت کنی..

دورت بگردم ناراحت نباش ولی💜

2810