2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635501 بازدید | 183571 پست
بغض- لبخند- ولی من همیشه پای چیزایی که خودم انتخاب کردم میمونم حداقل تا زمانی که روحم زنده باشه

آره موندن خوبه

ولی وقتی ببینی اضافه ای میری

من همیشه قبلِ اینکه ترک بشم میرم

!HA HA HA what a joke 

بخدااا فردا سالگرد عضویتمه  با اون یکی کاربرییی میشه دو ساللل

ااعع ارهه

مبارکهههه

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلوم بود  از مهم بودن این تاپیک برات  تا سریع ارتباط گرفتن با خودِ من آدمای مث خودمو م ...

اوهوم))

یعنی تو هم مثل منی ؟

خیلی عجیبه فقط با کسایی میتونم ارتباط بگیرم که حس کنم وایبشون آشناس شاید هیچ وقت باهم حرف نزده باشیم ولی یه چیزایی یه کسایی رو انگار قبلا باهاشون روبه رو شدم...

♡...We shine together

اقا من برم درس بخونم اگه اومدم تو سایت با دمپایی بیرونم کنید😂

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
ایجان 😂💔 همین کم مونده بریم ددی سایتم اشغال کنیم😐😂

😂

نیریم اونم کم کم

اوهوم)) یعنی تو هم مثل منی ؟ خیلی عجیبه فقط با کسایی میتونم ارتباط بگیرم که حس کنم وایبشون آشناس ش ...

از چ نظرش مهمه 

ولی میتونم بگم شاید آدمی که بودم مثل توعه

من قبلا به آدما خیلی ثابت و موندنی نگاه میکردم الان نه

منم همینم

این کاربره بود صب باهاش حرف زدیم؟

چون وایبش آشنا بود راحت حرف میزدم باهاش..

!HA HA HA what a joke 

خب قطعا اگه منم بفهمم حتی برای یه لحظه آویزون و اضافه ام گم میشم میرم  ....

هعی

دارک نکنیم داستانو

پیش پیش آمدن گلی از گل های بیگ هیت 

کیم جینییییی

رو تابریک و تاهنیت عارض میکانام 

فاردا

شایاد بایایام 

فاعلا🤣🦦   

!HA HA HA what a joke 

از چ نظرش مهمه  ولی میتونم بگم شاید آدمی که بودم مثل توعه من قبلا به آدما خیلی ثابت و موندنی ...

ولی من قبلا واقعا اینطوری نبودم زیاد مهم نبود چیزی و کسی برام شاید مثل الان تو (چه عجیب شد الان من شبیه گذشته ی تو الان تو شبیه گذشته ی من)

آره اصلا ناخودآگاه بعضی آدما رو انگار قبلا دیدم

♡...We shine together
هعی دارک نکنیم داستانو پیش پیش آمدن گلی از گل های بیگ هیت  کیم جینییییی رو تابریک و تاهنیت ...

آره 

پلی کن آمد بهار گل ها😂😂😂😂😐

هر وقت خواستی بیا

باشه مراقب خودت باش 

♡...We shine together
ولی من قبلا واقعا اینطوری نبودم زیاد مهم نبود چیزی و کسی برام شاید مثل الان تو (چه عجیب شد الان من ش ...

اوم جالبه..

باورت میشه من وقتی بهم اینجا درخواست دوستی میدن میترسم و ب این فک میکنم بپیچونم برخی رو؟🤣

!HA HA HA what a joke 

2810