2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636405 بازدید | 183795 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من آرمی نیستم ولی جیمین و جی کی و جیهوپ رو خیلی دوست دارم اکثر ام وی هاشون هم دیدم  ران بی تی ...

💖

هیچکس متوجه اشکات نمیشه،هیچکس متوجه دردات نمیشه،هیچکس متوجه غم هات نمیشه؛ اما همیشه متوجه اشتباهاتت هستن و مقصر قصه تویی:))
🤣ینی واسه من به خاطر اب انگور بحث میکنی ؟ اب لیمو چشه  اصن‌کنکله

یا ابغوره یا طلاقت میدم

الکلش پایینه ابلیمو

باشه هم خودت کنکلی هم صغرا هم ابلیمو

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
عا فک کنم منم یبار اینجا عکسمو گذاشتع بودم صحیح😂😂👌🏻

من نديدم كوو

هیچکس متوجه اشکات نمیشه،هیچکس متوجه دردات نمیشه،هیچکس متوجه غم هات نمیشه؛ اما همیشه متوجه اشتباهاتت هستن و مقصر قصه تویی:))
خدانشه اخیییی راسی  تبریک میگم یکی از پسراتون کمپانی زده موفقیتاشو جشن بگیرید

قربونت عزیزم 💜 

به امید موفقیت های بیشتر برای اکسو و بی تی اس و کل کیپاپ و نابودی کمپانی هایی مثل اس ام 💜😂😂

بنفش تا ابد 💜 چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم           مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم                طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى                                       غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love                             
نه خدایی چطووور اشتباه میگیرید مارو😂😂

چون تو امضات هم نوشتيش فكر كردم واس توعه:/

قربونت عزیزم 💜  به امید موفقیت های بیشتر برای اکسو و بی تی اس و کل کیپاپ و نابودی کمپانی هایی ...

💜

این هایبم جدیدا خیلی پدصگ شدع

ب حق بنگتن نامی کمپانی بزنه سهامشونو بفروشن هایب اتیش بگیرههههههه

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!