2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 638974 بازدید | 184532 پست
به من میگن گلپری دل نمیدم سر سری     با لباسای زرزری دل میبرم از هرکسی  ابهتم(((

ابهتت تو حلق گلپری

من اینطوریم و هیچکسی نمیرسه به من از بری

دخترمو نازپری اسم منه گلپری

اسمت چیه؟ گلپری! گلپری جون؟ بله

اینجایی جون؟ بله

بیا بریم نمیام 

خسته میشی نمیشم

وای وای

چقد اطوار میریزی چه پرو و چه ریزی

خوشگل منی تو ناز گل من عزیز منی جیگر من

خوشگل منی تو ناز گل من عزیز منی جیگر من

آی بانو وای بانو

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
نمیام    

چرا نمیای  

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ابهتت تو حلق گلپری من اینطوریم و هیچکسی نمیرسه به من از بری دخترمو نازپری اسم منه گلپری اسمت چیه؟ ...

ابهتم ب گ ا ی هاپو رفت 

تمومش کردی ک دیگه

کاربری دست دو نفره         https://harfeto.timefriend.net/16692765572801 حرفی اگه هست..؟
ابهتم ب گ ا ی هاپو رفت  تمومش کردی ک دیگه

ادامه داره

نمیخوام    

چرا نمیخوای ؟

ای بانو بانو بانو بنشین ب روی زانو  غوغا ب پاکن از این ناز و کرشمه دلم شد چشمه چشمه

ناز بانوچه گل من  دختر غنچه گل من 

کوچه به کوچه گل من  نازی و نازی ناز گل من

نازنین دلبر خوشگل من غوغا به پا کن از این ناز و کرشمه 

دلم شد چشمه چشمه  وای وای

قدم چه ریزه میزه

میگن اطوار میریزه  دست کوچولو پا کوچولو

نمیخوام    

اوکی نیا تا حرفمو پس بگیرم

ناز بانوچه گل من  دختر غنچه گل من  کوچه به کوچه گل من  نازی و نازی ناز گل من نازنین ...

نازمو بکش همیشه

کنارتم تو بیشه؛ بدون من نمیشه

خوشگل ریزه میزه؛ ای ریزه ریزه ریزه

دستاش کوچیکه و وای کوچیکه و نمیتونه بریزه!

پاهاش کوچیکه و وای کوچیکه و نمینونه گریزه!

ای دست کوچولو پا کوچولو اومد تو مشتم!

عاشق که شدم نمیشه که کشتم

کاربری دست دو نفره         https://harfeto.timefriend.net/16692765572801 حرفی اگه هست..؟
نازمو بکش همیشه کنارتم تو بیشه؛ بدون من نمیشه خوشگل ریزه میزه؛ ای ریزه ریزه ریزه دستاش کوچیکه و و ...

دیگه حالی به آدم حالی به آدم میمونه نه والا نه بلاا

احوالی به آدم حالی به آدم میمونه نه والا نه بلا

دیگه حالی به آدم میمونه نه والا

احوالی به آدم میمونه نه بلا 

عزیز نمیری الهی  عزیز نمیری الهی

اومدم خبر نداری

دیگه حالی به آدم حالی به آدم میمونه نه والا نه بلاا احوالی به آدم حالی به آدم میمونه نه والا نه بلا ...

تیمام