2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635505 بازدید | 183571 پست
منم تهرانم دیروز بارون اومد

تهرانی توام؟

منتظرت میمونم .... هرچقدر که لازم بود براش وقت بذار و باهاش کنار بیا ولی یادت نره ما همیشه پذیرات هستیم و دوستت داریم مراقب خودت باش 
چرا باید خودمو تغییر بدم.... اهمیت موقعی اشتباه ک ببینی تهش شده حماقت وگرنه من شکایتی ندارم ازش... ...

من دلیل نچیدم که خودت رو تغییر بدی

فقط خواستم یادآوری کنم راه های دیگه ای هم هست واسه کمتر آزار دادن خودت

زندگیه خودته به کسیم ربطی نداره...با انتخاب خودت جلو برو حتی اگه بهش بگن حماقت

فکر کنم... تو خوبی؟

جان همه روز لگدکوب...  صحبتی اگه هست....           https://harfeto.timefriend.net/16715666353897

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من فرقی نداره زیاد 

واسه منم مهم نیست بخاطره همین راهی‌ رو در پیش گرفتم که شاید واسه تو بهتر باشه الان فهمیدم بی اهمیته و فرقی نداره

رواله...

جان همه روز لگدکوب...  صحبتی اگه هست....           https://harfeto.timefriend.net/16715666353897
من دلیل نچیدم که خودت رو تغییر بدی فقط خواستم یادآوری کنم راه های دیگه ای هم هست واسه کمتر آزار داد ...

خب سعی کردن برای سنگ بودن برای من یعنی تغییر...

راستی ناراحتی اطرافیانم خب ناراحت کنندست

منم

ای بدک نیستم

منتظرت میمونم .... هرچقدر که لازم بود براش وقت بذار و باهاش کنار بیا ولی یادت نره ما همیشه پذیرات هستیم و دوستت داریم مراقب خودت باش 
واسه منم مهم نیست بخاطره همین راهی‌ رو در پیش گرفتم که شاید واسه تو بهتر باشه الان فهمیدم بی اهمیته ...

هوم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
من دوباره بازگشتم هیچ کس نیست    

من چیم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
من با تو قهرم باهام حرف نزن

باش 

به دل میگه برم برم

یه دل میگه نرم نرم