2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636195 بازدید | 183767 پست
خب نداره!  فعلا هدفم چفت کردن دهن و دندوناته که اراجیف پشت سر هم نبافی و چار تا حرومزاده نیان ...

بکیرمه میخوان هرکاری بکنن.

گفتم خب 

ادامه داشت 

ایگنور کردی؟ گفتم روالی؟

..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@borahae     جوجتو دارن میکشن🚶🏻‍♀️

چیشدهههه

منتظرت میمونم .... هرچقدر که لازم بود براش وقت بذار و باهاش کنار بیا ولی یادت نره ما همیشه پذیرات هستیم و دوستت داریم مراقب خودت باش 
زیادی قشنگ بود وسط بحث خنده هات

مسخره نکن 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
اهه اهه🦖

اهیه اهیه 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
بکیرمه میخوان هرکاری بکنن. گفتم خب  ادامه داشت  ایگنور کردی؟ گفتم روالی؟

الان واقعا دلم میخواد با پشت دست بکوبم تو دهنت

به خیلی جاهای ما هست

نه نکردم  ریپ نزدی ندیدم

خوبم   تو چی

جان همه روز لگدکوب...  صحبتی اگه هست....           https://harfeto.timefriend.net/16715666353897
چیشدهههه

ریختن سرم

بیا منو ببر 

توام بچه شی؟

استغفرالله