2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636087 بازدید | 183757 پست
سلام ... چه روز مسخره ایع

علیک سلام 

چرا

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاربریش نیست

رفته؟

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
رفته؟

درخواست داده برگردونن هنوز برنگردوندن 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
هوا ابری بود خیلی  نمد چرا حالمم خوب نبود ...

میخوای حرف بزنیم؟

درخواست داده برگردونن هنوز برنگردوندن

باش

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
میخوای حرف بزنیم؟

نمیدونم 

از آینده میترسم 

تیکه ای از وجودم میخواد تغییر کنه میخواد بجنگه

ولی اون تیکه یه تنبل به تمام معنا 

میدونم باید جم و جور کنم خودمو هیچ کی واسم نمیمونه 

ولی برنامه ریختم امیدوارم بتونم 

رویام بزرگه و دوست داشتنی ولی شاید غیر ممکن

میدونی من ۱۶ سالمه انگار تازه دارم میفهمم دنیا رو 

انگار هیچ چی شانسی نیس زندگی هر لحظه میخواد بکوبونه تو صورتت 

تو زندگیم مشکلی ندارم ولی نمیدونم چرا دپم...

شاید چون تازه فهمیدم تو این دنیا چه خبره...

سلبریتی آینده🎤...BTS♡ARMY https://harfeto.timefriend.net/16746482725582
نمیدونم  از آینده میترسم  تیکه ای از وجودم میخواد تغییر کنه میخواد بجنگه ولی اون تیکه ی ...

درسته بخاطر سنته..  

خواستت غیر ممکن نیست هرچی باشه 

تلاش کن کنی بهش میرسی  

تموم وجودتو بذار برای هدفت 

حالا مهم نیست اون هدف چی باشه و.. 

تلاش کن از وجودت مایه بذار 

حتی اگه بهش نرسی

حداقل تو تلاش کردی و حسرت اینو نمیخوای که کاش تموم وجودمو میذاشتم و تلاش میکردم

دختر اون حسرت چیزیه که باعث میشه شبا خوابمون نبره.. 

قلبم اکلیلی شد با پیامت مرسی ازت ... پروفت که بایسمه پیام میدی یادش میفتم :") 

خواهش میکنم.. 

یه حس بیزاری از خود دارم  خیلی انرژی مثبت بودم ولی انگار از خودم بیزارم :) امیدوارم خوب شه . ...

درست میشه 

درسته بخاطر سنته..   خواستت غیر ممکن نیست هرچی باشه  تلاش کن کنی بهش میرسی   تموم ...

هوم راس میگی ...

انقد که تو آینه تو صورت خودم به خودم نصیحت کردمو سرش داد زدم خسته شدم ولی نمیفهمه:) ولی باید را بیاد باهام 

سلبریتی آینده🎤...BTS♡ARMY https://harfeto.timefriend.net/16746482725582
هوم راس میگی ... انقد که تو آینه تو صورت خودم به خودم نصیحت کردمو سرش داد زدم خسته شدم خیلی نفهمه:) ...

نذار تنبلی روت زور شه..