2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 709498 بازدید | 204456 پست
فدااتت💜💛

نشی که گل رز منیی😍💜💜

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پروف توهم خیلی کیوته:>💜 جیمین و نامجون هر دو بایس رکرمن

من بایسم‌ جیمینه 

ولی بایس رکرمو واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم ک کودومشون باشه 

ی بار میخام هوبیو انتخاب کنم یهو میبینم نامی چقد هیکلش خوبه بعد میام سراغ نامی یهو میبینم عه شوگا چقد هاته بعد میبینم واااایییی کوکی چقد کیوته و بعد دوباره میخام برم سراغ جین و خنده هاش اما بازم گیج میشم نمدونم میون ۶ تا دلبر کیو انتخاب کنم

و میم معروف تهیونگو نمدونم کجایه دلم بزارم😑💔

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
من بایسم‌ جیمینه  ولی بایس رکرمو واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم ک کودومشون باشه  ی بار میخام ...

دقیقا منم اینجوریم 😂⁦❤️💜

نوشتم‌ 🖊رو 🍂🍃خیس آبی من دوستدارم خدایی 🙎‍♀️💟❣🤞 چشم‌ انتظارم میدونم‌ چشم‌ ب‌ راهی 👁🙎‍♀️👀🚶‍♀️ تو روستای دلم ❣🤩🥰 تو تک ساقه این 🧍‍♂️🌱🍁🍀این شالیرازی 🙎‍♀️🤩 من واسه تو بیدارو 🙎‍♀️🧍‍♂️👀 تو بی‌خبر از 🙎‍♀️🚫💬از حال من 🥺 سر رو 🧠بالشتت🛏 میزاری چرا توی دلم 🤔💟بزر‌ بی مهری میکاری 🌱 یه جوری کشتنم‌ هر روز 🙎‍♀️🔫 دنبال قصاصم‌ من‌ 🚶‍♀️🩸🙎‍♀️ اینا اصلا سر پوچیم دوستدارن ببازم من 😍🙃 اره خنده داره حالمممم 😂اراجیف‌ میگم و‌ خوبم‌ 😶👌 اصلا باش قبول‌ تو خوب👌🙎‍♀️✅من از انسانیت‌ دورم🙎‍♀️🚫
من بایسم‌ جیمینه  ولی بایس رکرمو واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم ک کودومشون باشه  ی بار میخام ...

بارش ها تا آخر هفته ادامه داره

منم دقیقا اوتی سونم چون نمیتونم بینشون انتخاب کنم

ولی شخصی که بار اول توی بی تی اس جذبش شدم نامجون بود

بارش ها تا آخر هفته ادامه داره منم دقیقا اوتی سونم چون نمیتونم بینشون انتخاب کنم ولی شخ ...

من جیمین

تو‌ یوتیوب دیدمش اصن نمیدونسم کیه کی نیس کی میخاد باشه 😑

الان یوتیوبم فقط بی تی اسه😐🤣

آره عزیزم 🤣💛💛 با اون یکی حس غریبی میکنم

منم حس غریبی میکردم😂♥️

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
من جیمین تو‌ یوتیوب دیدمش اصن نمیدونسم کیه کی نیس کی میخاد باشه 😑 الان یوتیوبم فقط بی تی اسه😐🤣

من اول نامجون و دیدم با ی بازیگره اشتباه گرفته بودمش😂😂

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
مگه کسی هست از جیمین خوشش نیاااد از بس کیوتههههه مث من🤣😁

هم کیوته هم هاته هم من دیگه نمیتونم سمتزهیخیمشککزنصخیویکگسبتهصخوینزخیکزننس😩

من اول نامجون و دیدم با ی بازیگره اشتباه گرفته بودمش😂😂

وای اره منم دقیقا هی ب دوستام میگفتم اسم فیلمایی ک این پسره بازی کردع چیه هی تو کامنتا دنبال اسم فیلماش میگشتم😑