2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636391 بازدید | 183794 پست
چون خیلی منی  من از  سیبزمینی بدم میاد  از بادمجون بدم میاد  از سبزیجات بدم ...

بلاخره هیونگتم 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه شو... به درک.... اگه دوست داشت تلاش میکرد واسه موندنت جوجه زن عموت! اون دیگه چرا امیدوارم حل ش ...

اصلا برام مهم نیست اون 

زن عموم..با دختر عموم بحثم شده بود بعد حل شد ولی زن عموم ول نمیکنه فردا قراره رو در رو حرف بزنیم و من هرچی از دهنم در بیاد بگم...

همسن خودمه ۱۵ سالشه 

خیلی خوبه که خودتو دوست داری منم دارم سعی میکنم خودمو دوست داشته باشم و اون چیزی که میخوام باشم..

..
بچه ها من رفتم لالا  شب همگی خوش

خوب بخوابی 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
همون چرت و‌پرت ها

هوم

اصلا برام مهم نیست اون  زن عموم..با دختر عموم بحثم شده بود بعد حل شد ولی زن عموم ول نمیکنه فرد ...

بیخالش بابا...

جواب ندی بهترع اون بچه اس تو که بچه نیستی....

آفرین قشنگم موفق میشی مطمئنم

جان همه روز لگدکوب...  صحبتی اگه هست....           https://harfeto.timefriend.net/16715666353897
تازه فهمیدی اوموقع ها ک از اسپیکر دایناسور بیشتر استفاده میکرد ندیدیش    

🦖🦕🦕🦕

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♬!

ممکن هردفه اونجوری که می خواستی پیش نره ♬!

خاطرهام داره خواب و میگیره ازم ♬!

دوری و من دیگه ته دنیام قلبت نوک قله قافه ♬!

من که توو زندگیم هیشکی نیست چه دورغی دارم بگم آخه ♬!

این همه دوری نه واسه تو خوبه نه من ♬!

طرف تو بارون نمیاد نمیشی دلتگه زیاد ♬!

میدونی چند وقته دلم تورو می خواد ♬!

اینجوری نکن با من ♬!

هی دوری نکن با من ♬!

این شوخی خوبی نیست ♬!

من بی تو میمیرم واقعا ♬!

ماچ ب کله هاتون