2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 637826 بازدید | 184236 پست
دیشب کی خوابیدی؟

۵

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه راست میگی این بد شد که اشکال نداره به چشم برادری نگاهت میکنم اصلا    

آفرین  

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
افرین  خیلی کار خوبی میکنی  بهت افتخار میکنم  من که اصلا حرص نمیخورم حرص چی هست&nb ...

وا:////. 

حرص چی

خب برادر اگه منم به جای تو تا ۵ بیدار میموندم صبح هم زود بیدار میشدم معلوم بود سرم به فاک میرفت&nbs ...

نکن 

تعلیق میشی

ما دشمن زیا داریم گروه خودمونه ولی حسودام میان 

پاکش کن

💜army💜
اگه دیگه بهت ابزار علاقه کردم

همم