2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 637862 بازدید | 184240 پست
حسودیم شد     حتی شوگولو هم نشدیم

تو جایگاه خودتو داری...

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
عالیههه  میبرمت  یعنی امیدوارم یه روزی واقعی بشه

منم همینطور.

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

See that pretty life in pictures (Huh) See your lips erasing me (Ooh) You’re so good to her, it’s ...

Who can make you forget about me?

When I said I hope you’re happy, didn’t mean it

Never thought you’d be so good at moving on
When I’m lying wide awake, you’re probably sleeping (Huh)
And maybe what I’m thinking is wrong

https://harfeto.timefriend.net/16615207816757
Who can make you forget about me? When I said I hope you’re happy, didn’t mean it Never though ...

I want you to cry for me, cry for me

Say you’d d-d-die for me, die for me

And if you can’t, then maybe, lie for me, lie for me 

‘Cause you haunt me when I’m dreamin’

And it’s time you know the feeling

گاد کیل می باید بخواببیییییییییی

نووو

بغل کردنت- نوازش موهات- فشار دادنت توی بغلم- حس کردن ضربان قلبت-

: )

So cry for me Why won’t you cry? Tears in my eyes, yeah And you’re okay, you’re okay How ca ...

I want you to cry for me, cry for me 

Say you’d d-d-die for me, die for me

And if you can’t, then maybe, lie for me, lie for me (Maybe, lie for me, lie for me

‘Cause you haunt me when I’m dreamin’ (Haunt me when I’m dreamin’

And it’s time you know the feeling (And it’s time you know the feeling

چیشدع

چی باید بشه 😐

سلامعلکم

علکسلام 🤣😐