|
مشاهده متن کامل بحث +
637813 بازدید
|
184232 پست
@marneyyyyyy
@violet_d
@army_cute
@army_kdramer
اگه کسی جا موند بتگید
شوگولیو یادم رففف
هیتر . توهین: گزارش زدن توسط کل گروه
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
Say you’d d-d-die for me, die for me And if you can’t, then maybe, lie for me, lie for me (Huh) ‘Cause you haunt me when I’m dreamin’ And it’s time you know the feeling So cry for me
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
اره چی فکر کردن پس دو نفری میریم هیچ کسی ام نمیبریم تا نونات هست بقیه رو میخوای چیکار ...
بریممممممممم شمال
See your lips erasing me (Ooh) You’re so good to her, it’s vicious Yeah, she should be thanking me Who, who’s gonna touch you like me? Yeah, tell me, who? Who can make you forget about me?
I want you to cry for me, cry for me Say you’d d-d-die for me, die for me And if you can’t, the ...
See that pretty life in pictures (Huh)
See your lips erasing me (Ooh)
You’re so good to her, it’s vicious
Yeah, she should be thanking me
Who, who’s gonna touch you like me?
Yeah, tell me, who?
همین دو دقیقه پیش به فکر خودکشی بودم:] شاید خوابت میاد نه؟ صبح هم زود بیدار شدی باید الان بخوابی
تو هیجا نمیری
نمیخواممم