|
مشاهده متن کامل بحث +
638151 بازدید
|
184327 پست
@marneyyyyyy
@violet_d
@army_cute
@army_kdramer
اگه کسی جا موند بتگید
شوگولیو یادم رففف
هیتر . توهین: گزارش زدن توسط کل گروه
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
اوووهههه ۸ سالشه بابا بچست بیخیال بزار بگه اما درمورد اینکه مامانت همش پشتشو ...
مامانا پسر دوستن
حق بدین
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
ریشه مشکلات؟ من همش خودمو مقصر میدونم و سرزنش میکنم بخاطر همین اعتماد بنفس ندارم حالم از خود ...
مشکل همینه
خودتو دوست داشته باش طرز فکرت رو عوض کن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببخشید وسط حرفت میپرم اما این جوابش خیلی سخته خیلی وقتا میدونی ریشه مشکل کجاست ولی دست ...
هیچ چیز نشد نداره
من نمیتونم واقعا از پسش بر نمیام😑 همش دنبال پاک کردن صورت مسئله ام اگر دست خودم بود میرفتم تا اخر ...
تو از تغییر میترسی .. وگرنه همه چیز دست خودته