2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 638974 بازدید | 184532 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا در اون حد😂 اصولا آدمایی که رپ بیشتر گوش میدن بیشتر به خودشون کمک میکنن واسه پختن عقایدشون. ...

شاید برگرده ب همون پیام و نقاط اشتراک شنونده و کسی ک اونو نوشته...

بعضی وقتا فک میکنی این اهنگو برای زندگی تو نوشتن 

تک تک جملاتشو حس میکنی چون تجربه کردی

https://harfeto.timefriend.net/16615207816757
بگو

ببین من پشت کنکورم خو بعد ابرو های خیلی پر پشتی دارم گفتم تا کنکور قبول نشدم بش دست نمیزنم هم ی جورایی تنبیه محسوب میشه هم اینکه  کلا دلو دماغشو ندارم 

چن روز پیش ک رفته بودیم با خالمینا دماوند ی بحثی پیش اومد ک ب ابرو های من کشید بابام یهو برگشت گفت نمیدونم تقصیر مادرته تورو راهنمایی نمیکنه و اینا

بعد برگشته میگه من از تو چیزی  ندیدم ک نشون بده با عرضه ای بچه های مردم ی جورین فک میکنی طرف ۳۰ سالشه نه ۱۵ سال  

دوست پسر دارنو  خلاصه گف گف گف  خاله های احمق منم گفتن اخییی  چ بابای روشن  فکری چ خوب فلان ( کلا کیف میکنه بقیه بهش بگن خوب اما از درون با ماچ کار کرده ... اونو دیگ ولنش ی شاهنامه میشه) 

حالا حالا داستان دقیقا همینجاست  بابای من از صد تا عقب مونده  هم عقب مونده تره اینا رو با شناخت و دلیل میگم از خودم در نمیارم ولی بگم خیلی طولانی میشه 

حالا چرا این حرفو زد  

بچه های خواهر برادرش  ب من اصلا مربوط نیست ولی ی وضع  داغونی دارن ک همه تو فامیل پشت سرشون حرف میزنن همه ماشالا  دو سه بخته  چن باری که  با مامانم دعواش  شد  مامانم  برا چزوندنش  تو بحث اونارو ب رخ بابام کشید حالا بابام این حرفارو میزنه ک منم مث اونا شم مامانم دهنش بسته شه  ینی رسما برا بچه های برادرش  منو داره له میکنه ک قبح کار اونا بریزه همیشه همين بود حتی مامان بزرگم (مامان  مامانم)متوجه شد گفت احتمالا  مادرش(مادر بابام) پرش کرده

من ک کلا کار با بابام ندارم ی شب برگشت ب مامانم گفت اگ دختر داداش من بعد سه ماه طلاق  گرفته دختر تو ک فردای عروسی پس میشونن  همون شب بابام برای من مرد همه کتکایی ک از بچگی زد بخاطر رفیقاش  خانوادش همه روزایی ک پول داشت ولی ب ما نمیداد  و رسما عین گداها  سر میکردیم جاهایی ک با ما نمیومد و عین یتیما  سروار دیگران بودیم ب کنار این ی حرفش ب کنار نمیدونم چرا ولی ی چیزیو تو وجود من کشت و برای همیشه  تموم شد برام 

اما خاله و مامانم گیر دادن  ارایشگا ببرنم ابرو اینارو بر دارم اما دلو دماغش نی از طرفی کلا از تغییر و تحول میترسم چرا  نمیدونم 

شاید برگرده ب همون پیام و نقاط اشتراک شنونده و کسی ک اونو نوشته... بعضی وقتا فک میکنی این اهنگو برا ...

دقیقا...

چه آهنگی رو به نظرت راجع به زندگیت نوشتن؟

به جهانی ندهم گوشه‌ی تنهایی را...
دقیقا... چه آهنگی رو به نظرت راجع به زندگیت نوشتن؟

سلام فرمانده...

نه خب جدای شوخی اینطروی نبوده ک با کل اهنگ همدردی کنم ولی خب بعضی جملات...

از این ب بعد در حال گوش کردن بودم برات مینویسم...

https://harfeto.timefriend.net/16615207816757