2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636246 بازدید | 183770 پست
بله ببخشید من شخص خاصی منظورم نبود با دوستان ک صحبت میکنم راحت ترم 😊

راحت نباش لطفا بخدا بریا ی بلایی سر خودم و این نی نی سایت میارم 

اما ی سوال 

نی نی یار الکی گیر نمیده 

برات گزارش زدن 

کی زده ؟؟؟ 

بچه ها ی جاسوس هیتر بین ماست ک دنبال سوژه س برا گزارش👀👀👀👀👀👀👀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راحت نباش لطفا بخدا بریا ی بلایی سر خودم و این نی نی سایت میارم  اما ی سوال  نی نی یار ا ...

خدایاااا

ینی کسی گزارش زده 

ینی من دشمن دارم؟🥺

ن بابا فکر کنم نی نی یار داشت دور میزد تو سایت جفنگیات منم دید😂

💜army💜
دست بهم بزنی فریااااد میزنم من رزروم برای کاپوچینوی نامجون

دست زدن بهت*

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
خدایاااا  ینی کسی گزارش زده  ینی من دشمن دارم؟🥺 ن بابا فکر کنم نی نی یار داشت دور میزد ...

عاخه برا بقیه بچه ها هم میزد و تاپیکای تاول  

من که میگم جاسوس میباشد میشینم تاپیکهای قبلی همه رو کنکاش میکنم مطمئنم ی ردی از هیتر بودنش ب جا گذاشته🔍🔎📄📰📃🗒📝 برید کنار عسلوک  وارد می‌شود 🎩

البته از شنبه با شروع رژیم ان شاالله 

خسیس نباس بزار مراسم ابرومند باشه

خب حالا

نفری یه خرما و دوتا دونه پودر نارگیل روش

چقدر شما با خنده زیبا تری خانوم:)بله بله با شمام...بخند...بخند آفرین حالا شد:))...........من همزمان هم جدی و خشکم هم شوخ و مهربون,،هم احساساتی و‌ بی احساس،هم درون گرا و برون گرا ،شاد و پر انرژی هم کسل و بی اعصاب ،  هم خون گرم و سرد ...شما میدونید اسم این بیماری چیه؟🗿...کتاب خونِ اصل:)....چند نفر از این کاربری استفاده میکنه متاسفانه اشتباه نگیرید....BTS
دست زدن بهت*

بچمون پسره

چقدر شما با خنده زیبا تری خانوم:)بله بله با شمام...بخند...بخند آفرین حالا شد:))...........من همزمان هم جدی و خشکم هم شوخ و مهربون,،هم احساساتی و‌ بی احساس،هم درون گرا و برون گرا ،شاد و پر انرژی هم کسل و بی اعصاب ،  هم خون گرم و سرد ...شما میدونید اسم این بیماری چیه؟🗿...کتاب خونِ اصل:)....چند نفر از این کاربری استفاده میکنه متاسفانه اشتباه نگیرید....BTS
نوچ نکن خسیس نباش حلوا بده با خلال پسته

جهنمو ضرر بجاش بنگتنو دعوت میکنم😔