2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636158 بازدید | 183760 پست
برم غش کنممم

چرا

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

@نی_نی_یار_پنج    سلام 

ببخشید بدون مقدمه میگم چون اهلش نیستم 

شما با تاپیک زدن ما آرمیا یا حرف زندمون تو تاپیک دورهمی یا ... مشکلی دارین؟ 

توهینی نکردیم تا حالا خودتون که دیدید 

حالا بعضیا اومدن تو یه تاپیکی قشنگ به علایقمون توهین میکنن

و با بودن ما تو سایت مشکل دارن انگار جاشون رو تنگ‌ کردیم 

بهمون توهین میکنن میگن بچه ان 

ولی کسایی که تو تاپیکامون هستن ۱۸ به بالا ان و فقط چند نفرشان ۱۶ ساله ان 

واقعا ما چه گناهی کردیم؟

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صلوات میفرستین برای خوب شدن حال دخترم 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
@نی_نی_یار_پنج    سلام  ببخشید بدون مقدمه میگم چون اهلش نیستم  شما با تاپیک ...

سلام مشکلی نداره تاپیکهاتون 

کسی هم تاپیک میزنه اهمیت ندین واسه همه میزنن مگه مدام تاپیک نمیزنن سایت شده مسجد چرا انقدر تاپیک دعا زیاده؟ مگه نمیزنن چرا انقدر تاپیک شام و ناهار میزنین؟ نمیشه گفت نزنین ولی توهین کنن پستهاشون رو گزارش بزنین حالا بچه هستن و اینا رو نه ولی توهین رو گزارش بزنین و جواب ندین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام مشکلی نداره تاپیکهاتون  کسی هم تاپیک میزنه اهمیت ندین واسه همه میزنن مگه مدام تاپیک نمیزن ...

والا امروز مرده های مارو از زیرخاک دراوردن سر این گروه ...

https://harfeto.timefriend.net/16615207816757
چیم اشناس ؟؟؟ این کاربری قبلا مال یکی دیگ بوده شاید برا همون

یادم نمیاد دقیقا یادمه قبلا با یه همچین کاربری دوست بودم حالا نمیدونم ولی خیلی آشناید!

‏يه وقتايی نه سياهی نه سفيد،نه دلتنگی نه غمگين و ‏نه جای خالی بقيه برات مهمه.                                         ‏فقط تو بی تفاوت ترين حالت ممكنی....
والا امروز مرده های مارو از زیرخاک دراوردن سر این گروه ...

کاش همه به علایق هم احترام بذارن مخصوصا اگه کسی ارمی باشه!

‏يه وقتايی نه سياهی نه سفيد،نه دلتنگی نه غمگين و ‏نه جای خالی بقيه برات مهمه.                                         ‏فقط تو بی تفاوت ترين حالت ممكنی....
@نی_نی_یار_پنج    سلام  ببخشید بدون مقدمه میگم چون اهلش نیستم  شما با تاپیک ...

کدوم بی شعوری جرعت کرده 

بعد الان منی ک هفده سالمه الاغم؟ 

منم دیگ عاقل و بالغم 

خاک تو سرشون حسوداااا

💜army💜
کدوم بی شعوری جرعت کرده  بعد الان منی ک هفده سالمه الاغم؟  منم دیگ عاقل و بالغم  خ ...

عه سارا سلام👋🏻