2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 709283 بازدید | 204392 پست
پست اول صفحهه 1000 @تاول      

کجا رفتی تو اخه ؟؟؟  چرا لغو زدی دختررررر؟🥺💔💔💔

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ریحانه گفته فضای سایت خسته‌ش کرده  برمیگرده

چرا اخه😪💔

کی بر میگرده🥺💔💔💔

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛
چرا اخه😪💔 کی بر میگرده🥺💔💔💔

نمیدونم 

منم از بچه ها شنیدم

وقتی آفلاین بودم لغو زده و گفته میخوام خودمو یکم جمع و جور کنم

برمیگرده

میخواستم اسمتو بپرسم 😅 

دیروز تا حالا توی تاپیکی کنجکاو شدم

اسم من نیکاست ۱۸ سالمه

و شما؟

نمیدونم  منم از بچه ها شنیدم وقتی آفلاین بودم لغو زده و گفته میخوام خودمو یکم جمع و جور کنم ...

اه چرا این جوری میکنه این ریحون بلا گرفته😪😑💔

اسمم هلن ۲۱ سالمه خوشبختم از آشناییت🤝💜🧸

اره تازه آرمی شدم دوستیم پیشتر با @تاول    هست

بلع بچم @تاول    مگه بچم نیستی نگین😏 چه غلطا بیا ببینم چی جوری میتونی بزنی🔪🙌 😒 &n ...

غلطو که شما کردی... این اولیش

ریز میبینمت که بخوام کلا مشکلی داشته باشم باهات .... اینم دومیش

حله... اینم سومیش

به جهانی ندهم گوشه‌ی تنهایی را...
نمیدونم  منم از بچه ها شنیدم وقتی آفلاین بودم لغو زده و گفته میخوام خودمو یکم جمع و جور کنم ...

با نگین تا چه حد دوستی؟

چی بگم🥲💔 خوشوقتم عزیزم 💜

می تو💜

من زن نیستم خانوم هستم😑🙌😂 چون میخواد پرای بچم رو بچینه برای بچه من خط نشون میکشه🔪 @atefeh_arm ...

بنده خدا هنوز نشناخته منو

میبینی خودش میخاره...

@graystar    

@تاول    

تا اونجایی که یادمه تاول مامان داشت

به جهانی ندهم گوشه‌ی تنهایی را...