2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 638977 بازدید | 184532 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون روز مامانم داشت میگفت اینا دخترن یا پسر جررررر  منم اعصابم خورد شد هرچی ویدیو هات بود بهش ...

من ب دوستم نشون دادم کرک و پراش ریخت گفت اینا چیه توی گوشیت😆

For the freedom of iran (intp)
وای ب سلامتی تورو خدا خیلی خیلی خیلی منو دعا کن بابا بزرگمم سکته کرده براش دعا کن ی قدم ب زور میره و ...

چشم عزیزم حتما اسم همع اونایی ک النماس دعا داشتن نوشتم اسم توروهم مینویسم آقا دلش خیلی بزرگ تر ازاین حرفاس ایشالا بابابزرگتم هرچی زودتر صحیح وسالم بشه🙏🥺♥️

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
من ب دوستم نشون دادم کرک و پراش ریخت گفت اینا چیه توی گوشیت😆

نگووو تو کلاسمون یه اکیپی بودش ک هیتر بودن یبار هیت دادن من و بقیه دوستام صافشون کردیم🤣🤣🤣

کیدرامراعظم‌سایت‌می‌باشم🗿🤌🏻!-<Entj>
بخدا🤣🤣🤣ممم کشتم خودمو دست خودشون نیس😑🤝

بگو خوشگلیشون ذاتیه باوا😎😎

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
عزیزم منم دعا کن💜💜 انشالله خوشبخت بشین 🧡

فدات شم عشقم چشم حتما ولی دیگه خوشبختی از من گذشته

من مامانم همون لحظه اول باور کرد پسره 😂😂😂ولی گف زیادی آرایش میکنن😑

مامانم بهشون میگه دختر ب جینم میگه ۱۲ ساله  و این و تعریف میدونه 

ببین کلا جا افتاده بین ما ایرانیا ی پسر بچه رو بغل مامانش میبینیم ک خیلی خوشگله  زودی ب مامانه میگیم بهش نمیخوره پسر باشه انگار دختره و تازه مامانش  تشکر هم میکنه 

ی جورایی فرهنگ غلطیه ک ب  مرور میره 

نگووو تو کلاسمون یه اکیپی بودش ک هیتر بودن یبار هیت دادن من و بقیه دوستام صافشون کردیم🤣🤣🤣

من یکبار یکیشونو چنان زده بودمش گریه اش دراومد دیگ درمورد بی تی اس حرف نزد😂😂

For the freedom of iran (intp)
برای منم دعا کن❤️🌹

رو چشمم💋