2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 633332 بازدید | 183041 پست
فداتمتو چطوری قوبی؟

من فداات

بخوبیتم😘🌱

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

اگه به یکی نیاز داری تا باهاش حرف بزنی، من اینجاممشکل‌ معمولی: ۱۰۰تداستان غمیگن: ۲۵۰تاگه لازمه باهات ...

من چی بگم به تو اخه😂😂 

۵۰۰ شماره کارت بفرست بزنم برات 

راستی آیدا رو تگ کرذی آیدا تا پنج شنبه اگر اشتباه نکنم تعلیق هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چی بگم به تو اخه😂😂 ۵۰۰ شماره کارت بفرست بزنم برات راستی آیدا رو تگ کرذی آیدا تا پنج شنبه اگر اش ...

دوسم داشته باش، بهم غذا بده و مراقبم باش🥺😂

🏷 از سخنان گارفیلد 🐯😂👈👉

یادداشت کن عزیزم

11112222333.....😂😂😂

آره آیدا بچه تا پنجشنبه تعلیقه

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

نگین که لیانا هم لغو زده..

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

2805
قراره بزنمولی بدون خدافظی نمیرم۲آذر لغو میزنمیک اذر کار دارم اینجا

....فقط لعنت به این زندگی

برمیگردی؟

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

....فقط لعنت به این زندگیبرمیگردی؟

بعید میدونم

میشه تو ناشناس ایدا پیام بزاری بگی لیا میگه هرچقدر میخواد پیام بده پیاماش نمیاد برات؟

@1090_mahpishony   خودتم ببین

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

بعید میدونممیشه تو ناشناس ایدا پیام بزاری بگی لیا میگه هرچقدر میخواد پیام بده پیاماش نمیاد برات؟@109 ...

منتظرت میمونم'

اوکی پیام میدم

2810