2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635479 بازدید | 183569 پست
چرا؟

نینی یار میبیینی؟
تک تک صفحات این دت دت درده
پره رفتن ادما و اکیپا
بزار اشناترین مثالو بزنم
شیوا رو یادتونه؟
همون فیک لاو...
رفته..اف زده..
پنجشننبه این هفته تولدشه و اخرین بازدیدش تو پیامرسانا برای یک ماه پیشه
نگفت کی برمیگرده و نم جرئت زنگ زدن بهشو ندارم
یا خیلیای دیگه ک انقد زیادن ..از اولین صفحه  دت دت  
اینجا خیلی بوی خون میده
من کل تابستونو تو دت دت سر ی موضوعی عذاب کشیدم و گریه میکردم
من خیلی بچم و احمق قبول
ولی انگار دت دت قبرستون همه ی اکیپاس
قبرستونی ک پره ارزو و ادم توش دفن شده..خیلی غیرقابل تحمله...
ولی درعین حال برام عزیزه و اگ ی روز نباشه منم دیگ تحمل بودنو ندارم..

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرزو های دفن شده ، قلبای مرده ، آدمایی که دیگه نیستن ، نفسایی که دیگه کشیده نمیشن ، افکاری که عوض شدن ، احساساتی که نابود شده ؛ چرا دقیقا به من بگو چرا دت دت زدی نگین ازت متنفرم' مغز نباید شاهد همچین دردی باشه 

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

خدا ت دیگ چرا نامردی؟

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

به طور عجیبی از تمام تاپیکای نگین بوی خون میاد این بشر یه قدیسه؛!

یدیننسنسنشنشمشممسمسنی

۳>

بچه بازیو بزارین کنار

چندسالتونه؟۸...۹ ؟؟؟؟

اول که گیر میدین به همدیگه

سوتفاهم میشه گند میزنیم به حال هم

بعد یکیمون بی خبر میره

شد تقصیر تاپیک؟

د نه دیگه شد تقصیر کسایی که اینجان 

بچه بازیو بزارین کنار 

منم یکزمانی حالم خیلی بد بود بدون خبر رفتم

شاید شاید ایدا هم همینه حالش بده نظرتون چیه یکم بهم فرصت بدیم 

هممون دنبال اینیم یکیو مقصر کنیم طرف بیاد گردن بگیره نازمونو بکشه

آیدا حالش از خیلی وقت پیش بد بود از دت دت از همه بیزار بود

جریانات اخیر شاید فقط باعث شده ظرفیتش پر شه همین 

نینی یار میبیینی؟تک تک صفحات این دت دت دردهپره رفتن ادما و اکیپابزار اشناترین مثالو بزنمشیوا رو یادت ...

من از اولش و حتی قبل ترش بودم 

یه کاربری قدیمی تر هم دارم

مجازیو جدی نگیر

اینجا و بعضی از کاربراش کم اشکمو درنیاوردن

آدم خوب هم پیدا میشه ها ولی باید کلی ضربه بخوری تا همو پیدا کنید

من از اولش و حتی قبل ترش بودم یه کاربری قدیمی تر هم دارممجازیو جدی نگیراینجا و بعضی از کاربراش کم اش ...

بچه ها ما دروغ نیسن ما اینجا زندگی کردیم واقعا تر از واقعی بود ولی فکر کنم همه به زمان نیاز دارن تا احیا شن

2810