2777
2789
عنوان

کپسول گاباپنتین 100

11250 بازدید | 13 پست

بچه ها مادرم دیسک گردن و کمر داره دکتر براش نوشته ولی تو اینترنت نوشته برای صرع و تشنج هست . استرس گرفتم حالا بخوره نخوره؟؟ عوارضش گیجی و منگیه کسی خورده تاحالا؟؟

نترسید. خیلی به این اطلاعاتی که توی نت و بروشورها میزنن توجه نکنید از این کپسول برای درد دیسک کمرم دکتر به من داده بود. البته بهتره شبها بخورن چون یه کم خواب آوره. البته 100 کمه خواب آوریش.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نترسید. خیلی به این اطلاعاتی که توی نت و بروشورها میزنن توجه نکنید از این کپسول برای درد دیسک کمرم د ...

شما خوردین؟کمرتون خوب شد.؟؟ منگ و گیج هم شدین؟ تروخدا راهنماییم کنید

شما خوردین؟کمرتون خوب شد.؟؟ منگ و گیج هم شدین؟ تروخدا راهنماییم کنید

خیلی موثر بود برای من. 100 خیلی خواب آور نیست ولی 500 کلا گیج و منگ میکنه آدمو.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
اها پس بخوره کمرش خوب میشه ینی

من که یه ورق خوردم خوب خوب شدم.

این بستگی به میزان درد داره ولی خوب زیاد بخورن دیگه اثرشو از دست میده.