2777
2789
عنوان

درمان قطعی پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 42250 بازدید | 109 پست
نماز میخونم شبام قبل خواب ذکر اینا میگم گلابم استفاده میکنم ولی یه هفته در میون اینجوری میشم

دیگه باید باهاش کنار اومد من خیلی خیلی اینکارارو کدوم تا بهتر شدم برای من هم از نوع شدید بود اما خب همیشه مثل سایه هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی جون میشه به منم کمک کنی🙏🙏

عزیزم  من تمام کارهایی که انجام می‌داد رو پست های بلاتر نوشتم ..

کارهایی که اسی میگه  رو هم انجام بدین 

بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم

عشق یعنی زندگی با یاد تو
عزیزم من تمام کارهایی که انجام می‌داد رو پست های بلاتر نوشتم ..کارهایی که اسی میگه رو هم انجام بدی ...

عزیزم کو من ندیدم چرا

فقط کمکم کنین

بعضن خوبن حمله ندارم ولی مواقعیم که حمله ندارم احساس میکنم سرم سنگین شده 

دارم دیگ کلافه میشم

درخواست دوستی دادم بهتون 

من ازبچگی همیشه دنیاپیش چشام تاریک بودمیرفتم بیرون خوش بود ولی حتی نورانی ترین نوراروهم که میدیدم فک ...

بهتون تبریک میگم. منم خیلی سخت دچارشم از فایلهای eft کی استفاده کردین؟

منم ۴ ماهه حملات پانیک دارم دارو هم میخورم ولی خیلی اذیتم .قلبم درد میکنه.مثلا دیشب تا خوابم می‌گرفت یکدفعه احساس سکته مغزی و قلبی بهم دست می‌داد تا صبح نخوابیدم .خدا خودش کمک همه مریضا کنه.

تو وخدا این همه ازش نترسین بزرگش نکنیدپانیکو من فوق لیسانس شیمی ام رصایی ک میخورین فقط پانیکو سرکوب میکنه من بیس سال خوابوازم گرفت همه راییو تست کردم اخرشم ب این رسیدم ی حرفی ی ترسی ی هشداری یجا توبچگی مغزم ثبت کرده حالاهی واسه خودش داره ریپیت میشه و مشکل سازشده اگه بفهمین کجاترسیدین یادتون بیاد و بنویسین روی کاغذ و اتیشش بزنین یا ای اف تی بزنین)ای اف تی برا همیشه میره) روی مسئله براهمیشه میره و شماخوب خوبین