2777
2789
عنوان

درمان قطعی پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 42255 بازدید | 109 پست
میگم شاید از عوارض واکسن کرونا باشه ها  خونه ی خودش میمونه ؟؟

واکسن نزده ..

بعد از فوت پدرم این طوری شد..

آره میمونه ولی همش دوست داره بیاد از خونه بیرون .....میگه بیرون یه کم بهترم...ولی نمیتونه تو خونه کار کنه یا غذا درست کنه....ما یا شوهرش کاراشو میکنیم. ... البته اگه کاری هم بکنه میگه با سختی انجام میدم ...سرگیجه داره و دلهره ..اکثرا دراز می کشه وخیلی لاغر شده

عشق یعنی زندگی با یاد تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در درجه اول  سعی کنین تو خونتون تا ۴۰ روز سوره بقره رو بذارین پخش بشه.صوتشو دانلود کنین رو گوش ...

الان دیدم تاپیکتو من برون فکنی ام داشتم اجنه ام دیدم ک خیلی باعث ترسم شدن

رنگ ولایتhaircolorist

[QUOTE=245460173]همه چیزا ک گفتم انجام بده حتما [/QUOTEعزیزم همسرمنم ازسال ۹۶درگیره این بیماری لعنتیه،نمیدونم ازکجااومد ولی زندگیم داغونه،اصلا حرفمو گوش نمیده ولی یه بار میگفت من قبلا همزاد داشتم،رفتم دعانویسم گفت شوهرا دعا نداره،من تحت تاثیرجاری بیشرفم که گفت مادرشوهر برای همه پسراش دعاگرفته،رفتم توی جیبش دیدم هست بازش کردم دعای چشم زخم وایه الکرسی بود)ولی چون بدبین بودم پاره کردم انداختم تو جوب،الان عذاب وجدان دارم نکنه از اونجا اینطور شده

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
سلام ، خوبین ؟ شما پنیکتون برطرف شد ؟

سلام عزیزم بله خداروشکر بهترم.

من حدودا ۶ .۷ سال پیش نصف شب بعد از یه خواب بد دچارش شدم. تا ۲ سال عذاب کشیدم.بعضی شبا تا صبح نمیخوابیدم هیچ کسی هم دردم رو نمیفهمید نفس تنگه میگرفتم میرفتم دکتر میگفت چیزیت نیست بعضی وقتا از استرس حتی آب دهانمم نمیتونستم قورت بدم.ضربان قلبم خیلی بالا می‌رفت.

همش احساس مرگ داشتم.حس میکردم جونم به لبم رسیده.

و من متاسفانه بفکرم نرسید که به روان شناس مراجعه کنم شاید از روانم هست.چون تو دورانی بود که مشکلات زیادی هم داشتم.

بعد از کلی سرچ و تحقیق فهمیدم این حالاتی که سراغ من میاد بهش میگن حمله پانیک.

وقتی فهمیدم این یه نوع بیماری حالم بهتر شد حداقل فهمیدم قرار نیست اتفاق بدی بیوفته این فقط از روان خودم هست.

بعد دیگه خیلی کمتر شد و وتا وقتی استرس سراغم میومد قبل ازینکه بخواد شدید بشه یکی یا دوتا قرص پروپرانول میخوردم.

الانم همینطوره همیشه پروپرانول باهام هست.

ولی اون تپش قلب های حاصل از پانیک کار دستم داد و دریچه قلبم یکم گشاد شده.شما هم سعی کنید کنترل کنید تپش قلب زیاد برای قلب خوب نیست.

اینم بگم جوری شده بود که من همیشه ضربانم رو میگرفتم حدود ۱۰۰ بود توی عادی ترین حالت با کمی استرس که نگم...

ولی الان خداروشکر بین ۷۰ تا ۸۰ شده.ولی خب باید استرسم رو کنترل کنم حالا یا با قرص پروپرانول یا یکم هوا بخورم یا حواسم رو پرت کنم و...

کلا دستم اومده که چه زمان پانیک سراغم میاد خودم سعی میکنم کنترلش کنم.البته بعد از چند سال عذاب و سختی ولی خب خداروشکر تونستم.

[QUOTE=245460173]همه چیزا ک گفتم انجام بده حتما [/QUOTEعزیزم همسرمنم ازسال ۹۶درگیره این بیماری لعنتی ...

گلم نمیدونم علتش چیه ولی تو خونتون اسفند و کندر دود کن مخصوصا قبل اذان مغرب. سرکه سفید بپاش چار طرف خونت. گلاب بپاش به خودتون بریز تو آب و غذا ک میخورین .اگ بتونی راضیش کنی تو وان آب نمک بره بمونه خیلی خوبه 

سلام عزیزم بله خداروشکر بهترم. من حدودا ۶ .۷ سال پیش نصف شب بعد از یه خواب بد دچارش شدم. تا ۲ سال ع ...

عزیزم خدا رو شکر که بهتر شدین ... اولا مرسی که وقت گذاشتید و اونقدر کامل توضیح دادید 

بعدشم اینکه سوالم اینه که پرانول رو دکتر قلب داد بهتون ؟؟ هر وز باید بخورید ؟ یا فقط موقع استرس؟

اینکه گفتید دریچه قلبتون یکم گشاد شده ، دکتر گفت ؟؟ بابتش دارو داد ؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
گلم مصرف زیاددپروانول هم خوب نیست 

زیاد مصرف نمیکنم.مصرف روزانه خوب نیست.

من هر وقت استرس و اضطراب بیاد سراغم مثلا ماهی یا دوماهی یکبار یا شاید اونم نه.البته اوایل شاید هفته ای ۳ بار هم خوردم ولی بمرور کم شد.

عوارض تپش قلب خیلی بدتره.

عزیزم خدا رو شکر که بهتر شدین ... اولا مرسی که وقت گذاشتید و اونقدر کامل توضیح دادید  بعدشم ای ...

خواهش میکنم عزیزم من درکتون میکنم و دوست ندارم هیچکس اون شرایط رو تحمل کنه.

اون دوران کسی نبود منو راهنمایی کنه و خیلی عذاب کشیدم.

پروپرانول رو دکتر عمومی بهم دادن و بعد دکتر قلبم هم بهم داد.

قرص پر ضرری نیست حتی برای سردرد های میگرنی هم خوبه.و کمی هم فشار رو پایین میاره چون معمولا ضربان بالا بره کمی هم فشار بالا میره.البته من اینطور بودم شاید بقیه اینطور نباشن.

من یهدمدت بعد از اون تپش قلب و حملات بعضی وقتا قلبم هم درد می‌گرفت دردش هم مثل تیر کشیدن نبود یه درد مبهم سمت چپ سینه ام که به کتف و دستام هم میزد.و ولی پیگیر نشدم تا اینکه توی دوران بارداری که یکم بیشتر شد به دکتر قلب مراجعه کردم و گفتن دریچه آئورت قلبم گشاده و فعلا دارو ی خاصی نمیخواد فقط مراقبت مراقب تپش قلب هام باشم و وسیله سنگین بلند نکنم. هرسال چکاپ برم.و پروپرانول برای زمانهایی که تپش قلب دارم مصرف کنم.

اینم بگم من نوار قلبم خوب بود باید اکو داد تا مشخص بشه دریچه مشکل داره یا نه

پروپرانول هم اوایل خب تپش قلب هام بیشتر بود شاید بعضی روزا دوتا خوردم یا هفته ای دو یا سه بار مصرف کردم ولی بمرور کمتر شد.الان همیشه پروپرانول همراهم هست ولی شاید ماهی یکبار مصرف کنم.مثلا آخرین بار ۳ هفته پیش خواستم برم پارک آبی گفتم شاید هیجان بهم دست بده دچار تپش قلب بشم قبلش یدونه خوردم.

سلام عزیزم بله خداروشکر بهترم. من حدودا ۶ .۷ سال پیش نصف شب بعد از یه خواب بد دچارش شدم. تا ۲ سال ع ...

منم دقیقا مثل شما بودم .بیشتر علائم همینا بود .

ولی الان فقط احساس خستگی شدید دارم و افت فشار . پاهام یخ میشه .

امروزم فشار روم مغزم زیاده .کلی کار دارم .الان دراز کشیدم .

خدایا خودت دستمو بگیر .

منم دقیقا مثل شما بودم .بیشتر علائم همینا بود . ولی الان فقط احساس خستگی شدید دارم و افت فشار . پاه ...

منم یه دوره اینطور بودم دست و پام شدیدا یخ می‌کرد جوری که بقیه دست میزدن تعجب میکردن.

خیلی بده خدایی.سعی کن حواست رو پرت کنی بری بیرون نفس عمیق بکشی.ایشالله بهتر میشی