2777
2789
عنوان

دستم رو بدجور با چاقو بریدم😭

2679 بازدید | 11 پست

چاقوی نو تازه از بسته بندی دراورده بودم اوفففففف انگشتم کامل قاچ شده چسب و پانسمانم ندارم شوهرم تا فردا سر کاره فقط پماد تتراسایکلین دارم بزنم روش؟ 

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏

ناز نکن دست منو تیغ از 7 جا همزمان تا استخون برید کسی هم تو خونه نبود برو چسب زخم بزن یا بشور دستمال بزار روش 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناز نکن دست منو تیغ از 7 جا همزمان تا استخون برید کسی هم تو خونه نبود برو چسب زخم بزن یا بشور دستمال ...

باورت میشه یادم نبود اخرین بار کی دستمو بریدم؟ 

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏

اگر عمیق بریده باشه چسب و اینا بزنین خوب جوش نمیخوره گوشت اضافه میاره برید یه جا براتون بخیه بزنن اگر عمیق بریده.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

دستت رو بشور ک خونش بند بیاد اگ بتادین داری بزن روش 

پارچه تمیز با پمادتتراسایکلین اغشته کن ببندش

اگ میبینی عمیقه باید تاامشب بری بخیه بزنی وگرنه دیگ فایده ندارع

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
واقعا زردچوبه؟ نمیسوزه؟ 

ی نمه سوز داره جان 

تحمل کن 

الان برو بریز رو انگشتت ببندش

گوگلم بزنی هس عالیه برا زخم

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97