2777
2789

هرداروخانه ای گشتم .سایت های اینترنتی هم گشتم پیدا نکردم .یه سایتی که معلوم نیست تاریخ انقضا داره یانه بهم گفت هر یدونه قوطی ۶۰۰ تومن اخه چکار کنم😞😞😭

اسم شیرخشک چیه

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیومیل میخورد نسبت به وزنش دکتر عوض کرد . بیومیل هم گیر نمیومد .

میخاستم بنویسم خواهرشوهرم خیلی گشت پیدانکرد

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
آپتامیل pdf  یدونه قوطی از یه داروخانه پیدا کرده بودم بهم ۵۰ تومن داده . دیگ اصلا نیست

خب وقتی نیبینی نیس سعی کن حداقل شیرخشکشو عوض کنی بیچاره گرسنه نمونه

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
خب وقتی نیبینی نیس سعی کن حداقل شیرخشکشو عوض کنی بیچاره گرسنه نمونه

شیرخشکای مخصوص  نوزادان نارس کلا کم پیدا میشن همشون همینن پره بیومیل میدادم گیر نیومد حالا آپتامیل pdf میدم یدونه قوطی خورده دیگ نیست 

2810