2777
2789
عنوان

کسانی که جدیدا کرونا گرفتین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 18 پست
همینایی که گفتم حتما انجام بده. بادکش گرم حتما انجام بده اگه بلدی. آش بده اش سبزیجات.حبوباتش فقط ن ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی🌸

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.
وقتی بعد یه هفته بهتر نشده و بدتر شده باید بره سی تی ریه بده خدایی نکرده درگیر شده باشه فقط با بستری ...

🥺😭پاییز گذشته هم گرفت ریه اش درگیر شد چقد بدبختی کشیدیم که خوب شد

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همینایی که گفتم حتما انجام بده. بادکش گرم حتما انجام بده اگه بلدی. آش بده اش سبزیجات.حبوباتش فقط ن ...

عزیزم ببخشید اگر اسهال داشته باشه بده؟خطرناکه؟

2803