2777
2789

علائمتون چیا بود؟

چند روز طول کشید که خوب بشین؟

شوهرم هفته پیش همش خسته بود و تب ولرز داشت کمی و فشارش میومد پایین حتی ۶ شد دوبار رفت دکتر گفتن ویروس جدید اما روز به روز داره بدتر میشه سرفه و بدن دردم اضافه شده کروناست درسته؟چند روز طول میکشه خوب بشه؟😓

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.

اسهال سرفه تب

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
تا ۵ روز علائم باید بهتر بشه اگه بدتر شد باید برید دکتر که بررسی بهتر بشه که خدایی نکرده ریه درگیر ن ...

وای یعنی ریه رو درگیر میکنه؟😓

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.

گلم اگه از دستت میاد بادکش گرم با روغن مالی اساسی خیلی عالیه که بدن دردش بره.گوشت قرمز و عدس کاملا ممنوع

لبنیات و بستنی و پنیر و اینا بلکل تا 28روز ممنوع

با لیموی تازه و عرق نعناع موهیتو خنک بده 

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
من نگرفتم ولی جایی خوندم کسی ک میگیره ۷_۸ روز خودشو قرنطینه کنه . خو احتمالا ۷_۸ روزه طول بیماری&nbs ...

🥺نمیدونم چیکار کنم با یه بچه کوچیک دست تنها خدا به دادم برسه

2804

و منی ک سیزده هفته باردارم و الان دو روزه گرفتارشم...تب شدیددددد دارم در حدی ک خونریزی دارم.امروز نوبت دکتر دارم خیلی وضع بدیه

چهارسال خواننده خاموش بودم..دوسال عضوبودم بخاطراینکه به یه دخترگفتم *****چیزخوبی نیست و بقیه بدشون اومد تعلیق شدم..قول دادم دیگه نیام ولی نشد..پس کاربر قدیمم💖😘برای باردارشدنم تا پنحمین سالگرد ازدواجم دعا کنین⁦❤️⁩✨خوشگلا باردارشدم😍برام دعاکنین که بمونه و خوشحالم کنه🎉
گلم اگه از دستت میاد بادکش گرم با روغن مالی اساسی خیلی عالیه که بدن دردش بره.گوشت قرمز و عدس کاملا م ...

عزیزم تو رو خدا بگو دیگه چی بهش بدم من یه بچه کوچیک دارم دست تنهام نمیدونم چیکار کنم

و منی ک سیزده هفته باردارم و الان دو روزه گرفتارشم...تب شدیددددد دارم در حدی ک خونریزی دارم.امروز نو ...

ان شاءالله که زود خوب بشی🥺

وای یعنی ریه رو درگیر میکنه؟😓

خدا نکنه عزیزم.ولی اونجور که من تو پیجای دکترا پیگیری میکنم‌میگن بعداز ۵روز علائم باید رو به بهبودی باشه اگه بدتر شد باید پیگیری کنید که اتفاق بدی نیفته .حتما ببرید متخصص که وضعیتشو بررسی کنه

2805
عزیزم تو رو خدا بگو دیگه چی بهش بدم من یه بچه کوچیک دارم دست تنهام نمیدونم چیکار کنم

همینایی که گفتم حتما انجام بده.

بادکش گرم حتما انجام بده اگه بلدی.

آش بده اش سبزیجات.حبوباتش فقط نخود و لوبیا.هرچقدر بیشتر شکمش کار کنه اونقدر زودتر خوب میشه.

این در صورتی هست که اسهال نباشه

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
خدا نکنه عزیزم.ولی اونجور که من تو پیجای دکترا پیگیری میکنم‌میگن بعداز ۵روز علائم باید رو به بهبودی ...

باشه ممنون عزیزم این دکترا که همش میگفتن ویروس جدیده اینطوری بدتر شد

2801