2777
2789
عنوان

دعوا با ناپدری+اسکرین شات

586 بازدید | 16 پست

قصه ی زندگیم تایپ کردم. الان چون صبحه نمیخوام بزارم. فقط الان اینو نوشتم ببینم اگر هستین بزارم اگر ن فردا شب میزارم. ناپدریم همه ی عمرم بهم گفته تو قدر محلتای منو نمیدونی و نمک نشناسی مثل مادرت. روزی نبوده که به این فک کنم که واقعا حق با کیه تقصیر منه یا اون. نوشتم میخوام نظر بقیه رو بدونم شاید این آشفتگی دست از سر من بر داره. جواب بدین اگر زیاد بودین بزارم. اگر نه فردا میزارم. نظرتون برام خیلی مهمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
2804
2805

لایکم کنید

بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘
2801