2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله من

میشه یکم از این رشته توضیح بدی گلم؟؟؟

چجوری وارد بازار کار‌میشه شد؟؟؟؟

چه کارایی میشه انجام داد؟؟؟؟

مثلا طراح لباس میتونه مزون بزنه مهندس معماری بالاترین هدفش چیه؟؟؟

رشته معماری داخلی هنرستان کنکور نداره عزیزم مجبوری بعد سه سال درس خوندن اگه بخوای معماری رو در دانشگاه ادامه بدی مجبوری رشته ریاضی فیزیک کنکور بدی که باز پشت کنکور باید بمونی بخونی ریاضی فیزیک اونقدرام آسون نیست.

و اینکه شاید یه رشته ای باشه که تو هنرستانه و همه میگن ال و یل ولی شدیدا سخت و اذییت کنندست کلی مشکل و مریضی میگیزی سر این رشته . بعدشم مدام باید خرج کنی من از روزی که این رشته انتخاب کرده بودم تا سه سال نزدیک ۴-۳تومن خرج وسایلاش کردم اخرشم هیچ

میشه یکم از این رشته توضیح بدی گلم؟؟؟ چجوری وارد بازار کار‌میشه شد؟؟؟؟ چه کارایی میشه انجام داد؟؟؟ ...

عزیزم من این رشته توی هنرستان خوندم. خانوادم کاملاً مخالف بودن و من به اجبار خودم انتخاب کردم . همون چند ماه اول پشیمون شدم از اینکه رفتم این رشته . کمردرد و پادرد میگیری سرش یعنی اگه بخوای این رشته ادامه بدی صدرصد دیسک کمر رو میگیری . 

وسیله هاش بسیاررر گرونن مخصوصاً الان . همه چیزای کوچیک تا بزرگشم باید تهیه کنی چون حتی کوچیک ترین چیز نباشه کارت لنگه.

و اینکه یه بدی داره که این رشته کنکور نداره متأسفانه و اگه بخوای دانشگاه هم این رشته رو ادامه بدی باید یکی دوسال بمونی پشت کنکور و درسای ریاضی فیزیک بخونی و کنکور ریاضی فیزیک بدی که عمر و وقتت هدر میره به نظر من اشتباهه ولی باز علاقه و ... هست

میشه یکم از این رشته توضیح بدی گلم؟؟؟ چجوری وارد بازار کار‌میشه شد؟؟؟؟ چه کارایی میشه انجام داد؟؟؟ ...

آینده شغلی هم نه میتونم بگم عالیه نه میتونم بگم بده بستگی به شهری که توش زندگی میکنید داره . و اینکه توی ین زمونه باید صدرصد پارتی داشته باشید برای هرررکاری😂اینم مثل همون دیگه . 

میتونه ناظر ساختمان باشه، میتونه دفتر مهندسی بزنه، میتونه نقشه کشی ساختمان انجام بده بستگی به رشته ی دانشگاه داره