2777
2789

سلام خانما

من قراره ۳ دست ظرف بگیرم فقط برای مهمان حالا موندم که چینی بگیرم یا آرکوپال

شما طبق تجربیاتتون کدوم و پیشنهادمیدین

🥰من امید دارم به خداوندی که مرا باعشق و علاقه آفرید😇

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من از چینی راضی ترم. حتی دم دستی خودم هم چینی گرفتم. چون ارکوپال هم مامانم داشت هم خودم یکم داشت دائم لب پر میره. اصلا خوشم نمیاد. 

من ترجیح دادم چینی با کیفیت مثل زرین بگیرم به جای ارکوپال. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

برا مهمون که چینی بخر باکلاستر و شیک تره 

برا دم دستی خودتون ارکوپال

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
جفتش خوبه جنس خوب و خوشگل بخر

اخه میگن چینی زود لب پر میشه و سنگینه ولی ارکوپال ظریفه و سبکه از طرفی طرح های چینی جذاب تره🤷‍♀️

برای مهمونا ارکوپال مناسب نیس

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اخه میگن چینی زود لب پر میشه و سنگینه ولی ارکوپال ظریفه و سبکه از طرفی طرح های چینی جذاب تره🤷‍♀️

اره آرکوپالم ممکنه لب پر شه بستگی ب طرز اسفاده ت داره من ک چینی‌دارم هیچیش نشده ارکوپال هم ۴ دست دارم 

واس مهمونام گاهی چینی میارم گاهی آرکوپال

ولی ب نظرم چینی شیک تره 

من آرکوپال رو پیشنهاد میکنم هم سبک هم داخل ظرفشویی مشکلی براش پیش نمیاد

باز احساس میکنم طرح هاش جالب نیس