2777
2789
مرسی سودابه جووووونی . هم بابت تبریک تولد و هم گفتن قیمت مانتو . :*
لامصب خجالت نکشید اینو گفت 490 تومن؟ :دی دل خجسته ای داره ها :))
دریای بزرگ دور *** یا گودال کوچک آب *** فرقی نمیکند *** زلال که باشی ، آسمان در توست ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم عزیزم :*
کامنتمو پاک کردم
شاید یه وقت تو سایت عضو باشه زنگ بزنه خونمون بگه واسه چی قیمت میپرسی میری میذاری تو نی نی سایت :))
آره خیلی گرونه...من اگه مایه دار هم بودم بازم شک میکردم که ازش خرید کنم یا نه :D
همه خفتند ُ به غیر از من و پروانه و شمع
:)) فک کن اینجا عضو باشه :))
منم با پول زحمت کشیده نمیخرم این چیزارو نیس خیلی زحمت میکشمممممممممممممممم دستم توو جیب بابامه :)) ولی خوب زورم میاد 500 بدم واسه یه مانتو که شاید فوقش 5-6 بار میخوام بپوشم :)) مامانم دید عکساشو گفت خوشگله ولی مطمئنی میپوشی این چیزارو؟ گفتم نچ :|
اگه همون 250 اینجورا بود خوب بود :))
دریای بزرگ دور *** یا گودال کوچک آب *** فرقی نمیکند *** زلال که باشی ، آسمان در توست ...
2803
ولی مینی خداییش این قیمتو شنیدم شاخ در آوردم گفتم کاش اون مانتو 360 تومنیه که آف خورده بودو زودتر میدیدم میگرفتم قبل از اینکه اون سایزو تموم کنه...اصلا از قیمت مانتوهایی که توی مزونای شخصی یه نفر میدوزه و سری دوزی نیست خبر نداشتم...نمیدونستم اینقدر گرونه...360 هم کم نیست :D
ولی الان که فکر میکنم میبینم برای اون مانتو میارزید خداییش...حالا فوقش خودمون 5 6 بار توی مجالس رسمی میپوشیدیم بعد هم ازمون به ارث میرسید به نوه نتیجه هامون :))
همه خفتند ُ به غیر از من و پروانه و شمع